2500 TL ekran kartı tavsiyesi

Güç kaynağı etiketinin üzerinde yazılar var o yazılardan +12V kanalı yazan yerden ne kadar güç verdiğini bize söylemen yeterli.

Güç kaynağının resmini yeni gördüm. Güç kaynağınız 228 Watt verebiliyor ancak eski olduğu için bu değer daha da düşecektir. İşlemciniz ise 65 Watt tüketiyor. R7 240-R7 250 alabilirsin, bütçene göre davran. Güç kaynağı yetecektir.

Güç kaynağı etiketinin üzerinde yazılar var o yazılardan +12V kanalı yazan yerden ne kadar güç verdiğini bize söylemen yeterli.

Güç kaynağının resmini yeni gördüm. Güç kaynağınız 228 Watt verebiliyor ancak eski olduğu için bu değer daha da düşecektir. İşlemciniz ise 65 Watt tüketiyor. R7 240-R7 250 alabilirsin, bütçene göre davran. Güç kaynağı yetecektir.
Asus GT730 DDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı nasıl r7 240a göre sence 356 tl fiyatı var bu sisteme gidebilecek en iyi ekran kartı r7 250 midir yoksa daha iyileri var mıdır. bir yandan da almışken en iyisini alıyım diye düşünüyorum ama tabi biraz fazla farketmeli diğerine göre oyunlarda 10fps artıracaksa mesela gerek yok

Asus GT730 DDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı özelliklerine baktım online streaming yapılabiliyormuş fiyatı 350tl ,R7 250'nin ise 280 Tl civarı. R7250'de streaming yapabilme şansım var mı işlemcinin gücü yeterse? O zaman seçenekler daralıyor yani işlemci yüzünden daha fazla alternatif yok diyorsunuz yani.

Tamam o zaman R7 250 alıyım , R7 250X 329 Tl %27 indirime girmş ,R7 250 ise 335 Tl , R7 250x darboğaz yapar mı sizce ? Birde hangisinden alıyım sapphire mi , asus mu ?
MSI Amd Radeon R7 250 2GB 128Bit DDR3 (DX11.2) PCI-E 3.0 Fiyatı
Sapphire Amd Radeon R7 250X Vapor-X 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Hepsiburada'nın kazığına bak %27 indirim diye insanlara kakalamaya çalıştığı kart, Sinerji'de indirimsiz haliyle aynı fiyatta Sapphire R7 250X VAPOR-X 2GB 128Bit DDR3 16X. :D

Bütçeyi yükselttim diyorsan Sapphire R7 250X Vapor-X almalısın. Darboğaz yapsa bile kısmi olarak bir takım ayarlardan kısarak darboğazın önüne geçilebilir diye düşünüyorum.

zaten direk almayacaktım, karar vereceğim zaman her siteye bakarım, sonuçta parayı sokakta bulmadık :D Şimdi alıp 1 yıl sonra tekrardan aramayım diye 100 tl artırdım bütçemi ve bu ekran kartınında yeteceğini düşünüyorum. Bir takım ayarlar derken neyi kastettin pc ayarları mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı