2500 TL elektronik sigara önerisi

ZİmbAbWeli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam iyi sosyaller elektronik alacağım daha önce GTX GO 40 ve nfix Pro kullandım bunlar beni tatmin etmedi az araştırdım ve RPM100 almaya karar verdim ama 2.5kya sizlerin de bildiği daha da iyidir diyeceğiniz bir model var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son olarak hangi siteyi tavsiye edersiniz güvenilir ve hızlı olması açısından.

Nasıl bir cihaz aradığınıza göre değişir. MTL-DL mi RTA-RDA-RDTA mı yoksa Pod Mod'mu ihtiyacınız nedir? Sigara içmemek için mi yoksa Buhar aroma için mi açıklarsanız yardımcı olalım.

Hocam şöyle sigara içmemek içindi bu arayış artık değil buhar ve aramo istiyorum pod mod olursa güzel olur ama kartuşu coili kolay bulunabilsin istiyorum batarya dahili olmasın istiyorum DL olursa süper olur ama mtl olsa da sıkıntı olmaz.

Ve kendinin sardığın coiller var ya pamuğu tele geçirdiğin onlarda hoşuma gidiyor zahmetli ama daha sürdürülebilir bence ne deniyor onlara billmiyorum ama öyle olursa daha da güzel olur yani.

hocam şöyle sigara içmemek içindi bu arayış artık değil buhar ve aramo istiyorum pod mod olursa güzel olur ama kartuşu coili kolay bulunabilsin istiyorum batarya dahili olmasın istiyorum dl olursa süper olur ama mtl olsada sıkıntı olmaz

Drag4 Kit alabilirsiniz. Bütçeyi çok az aşarak. Coili de rahat bulunur. Pod bulamazsınız harici pilli.

Dostum ürün çok şık duruyor ama bulamadım stokta nereden alabilirim acaba sitelere pek güvenemiyorum

Ve RPM100 hakkında düşüncelerin nedir onu da sormak istedim

Dostum ürün çok şık duruyor ama bulamadım stokta nereden alabilirim acaba sitelere pek güvenemiyorum

Ve RPM100 hakkında düşüncelerin nedir onu da sormak istedim
Ö.M. Gönderirseniz yardımcı olayım hocam. Satışın yasak olup olmadığını bilmiyorum yasaksa yöneticiler uyarabilirse sevinirim. Satıcı değilim aracı olacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı