2500 TL fare önerisi

O halde en iyisi kablolu bir kulaklık bakmak. Önerileriniz için teşekkür ederim. Evde halihazırda 21" LG monitörüm var muhtemelen renk skalasının benzer olması için monitör konusunda LG markalı bir ürün tercih edeceğim. Bu ayın 10'unda klavye ve mouseu sipariş edeceğim.
İlla kablolu olmasına gerek yok bu gecikme durumu sadece bluetoothlarda can sıkıcı. 2.4g bağlantılı kablosuz kulaklıklarda gecikmeler çok daha düşük.

İlla kablolu olmasına gerek yok bu gecikme durumu sadece bluetoothlarda can sıkıcı. 2.4g bağlantılı kablosuz kulaklıklarda gecikmeler çok daha düşük.
Aklımda artics 1 wireless modeli vardı normalde ancak pek önerilmiyor nedense. Bu bütçedeki diğer wireless ile corsair void elite, bunun da birkaç kronik sorunun olduğuna denk geldim. Başka da alternatif kalmıyor wirelessta :D

Aklımda artics 1 wireless modeli vardı normalde ancak pek önerilmiyor nedense. Bu bütçedeki diğer wireless ile corsair void elite, bunun da birkaç kronik sorunun olduğuna denk geldim. Başka da alternatif kalmıyor wirelessta :D
Wireless olarak bakacaksanız 2. el bakmanızı tavsiye ederim baya uyguna denk geliyor.

Büyçem 2500 TL, aklımda Aerox 3 Wireless modeli vardı ancak Razer Viper V3 HyperSpeed'te güzel bir opsiyon. Önerileriniz nelerdir? Tercihim Wireless olması.

Bende katılayım. Ben bu ürünleri öneririm.

A950 Pro 4k magnezyum parasını hak etmiyor blazingsky veya düz A950 Pro 4k varken şahsen. Biraz daha uygun olsa düşünülürdü ama.

A950 Pro 4k magnezyum parasını hak etmiyor blazingsky veya düz A950 Pro 4k varken şahsen. Biraz daha uygun olsa düşünülürdü ama.
8000hz çok iyi ama oyunlarda desteği yok. Ayrıca ATK için birkaç bağlantı hatası duydum çevremden de o yüzden önermeyi bıraktım. Dareu A950 magnezyum zaten bende var. 4000HZ 3395 sensör gayet yeterli. Magnezyum olması ve ikisi aynı marka tek driver üzerinden yönetildiği için tercih ettim.

1725317517618.jpeg

Dosya Ekleri

• 1725317507926.jpeg
    1725317507926.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 24
8000hz çok iyi ama oyunlarda desteği yok. Ayrıca ATK için birkaç bağlantı hatası duydum çevremden de o yüzden önermeyi bıraktım. Dareu A950 magnezyum zaten bende var. 4000HZ 3395 sensör gayet yeterli. Magnezyum olması ve ikisi aynı marka tek driver üzerinden yönetildiği için tercih ettim.
Bağlantı hatasından ziyade lod ayarları dolayısıyla yanlış anlaşılabiliyor. 1 2 defa lod ayarı sayesinde çözdüğüm oldu dareu'da da yaşadım bunu. Blazingsky'ın takılması demek Tüm nordiclerin takılması demek D:.

Eki Görüntüle 2301059
Bende de vardı fakat fiyatını hak etmiyor sadece. Düz Pro 4k'yı öneriyorum onun yerine.

Klavye konusunda hemfikirsiniz galiba :D . Monitör olarak attığınız modeli bir kaç gündür takip ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam baktığım 27" olan modeliydi. İndirime girmesini bekliyordum bende onun. Kulaklık olarak HS65'te listemde daha öncesinde itopyada gerçekten çok ucuza listelendi ancak maaşı henüz almadığım için kaçırdım. Onun da indirime girmesini bekliyorum. Mouse konusunda hiçbir fikrim yok. O konuda tamamen size bırakıyorum her iki mouseu da alabilirim. Sizin attığınız tasarım olarak daha güzel ancak artıları ve eksileri nelerdir hiçbir fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı