2500 TL FX 6350 Tabanlı Sistem Toplama

Emre ilhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Ben 2500 tl fiyatinda bir sistem topladim. Sizce bu sistem uyumlu mudur? Bu sistemi minecraft videolari cekecegim icin topladim. Su anki sistemim yandi, yeni sistem topluyorum. Bu sistem minecraft'ta ve renderda nasil bi performans verir? Bir de sizlerin görüşlerinizi de alayim dedim. Şimdiden tesekkurler. Butcem 2500TL.

Screenshot_2015-12-05-20-19-46.png
Screenshot_2015-12-05-20-19-57.png

Merhaba arkadaslar. Ben 2500 tl fiyatinda bir sistem topladim. Sizce bu sistem uyumlu mudur? Bu sistemi minecraft videolari cekecegim icin topladim. Su anki sistemim yandi, yeni sistem topluyorum. Bu sistem minecraft'ta ve renderda nasil bi performans verir? Bir de sizlerin görüşlerinizi de alayim dedim. Şimdiden tesekkurler. Butcem 2500TL.

Eki Görüntüle 122181 Eki Görüntüle 122182
Eğer Amd sistem toplayacaksanız ram lari 1866 Mhz frekansında çalışan ram ler kullanmalısınız. Fx serisi için 1866 Mhz ram öneriliyor da o sebepten. Ama İntel sistem toplaman senin yararına olacaktır.

Eğer Amd sistem toplayacaksanız ram lari 1866 Mhz frekansında çalışan ram ler kullanmalısınız. Fx serisi için 1866 Mhz ram öneriliyor da o sebepten. Ama İntel sistem toplaman senin yararına olacaktır.
ramları 1866 mhz yaparsam işlemciyde amd fx x8 8350 yaparsam iyi olurmu render de güzel performans verirmi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı