2500 TL FX 9370 AMD Sistem Toplama

EVGA kartın sıkıntı yarattığı yok. Eğer diğer insanlar gibi MSI GTX970'e 1 ay sonra kavuşmak istersen, tabi ki seçebilirsin. Stok sorunu olduğundan ekledim. EVGA'da problem yok.

Resim eklendi.Kusura bakmayın dalgınlığım için 6 saattir pc başındayım araştırıyorum yorgunluktan oldu herhalde :)

İntel daha mantıklı olduğunu biliyorum ama bütçe sıkıntısı olduğu için mecburen Amd sistem :üzgün:
İntel daha iyidir. 4 çekirdekli intel oyunlarda 8 çekirdekli Amd'lerden daha iyi performans veriyor. Oyunlarda tek çekirdek performansı önemlidir. 4 çekirdekli i5 al 9370 alacağına.

Oyunlarda artık çoklu çekirdeğe de önem verilmeye başlandı. 4K teknolojisi ile birlikte oyunlardaki çoklu çekirdek performansı artacak.

Uygun Intel sistemi önerdik sanıyorum, hayırlı olsun tekrardan.

Oyunlarda artık çoklu çekirdeğe de önem verilmeye başlandı. 4K teknolojisi ile birlikte oyunlardaki çoklu çekirdek performansı artacak.

Uygun Intel sistemi önerdik sanıyorum, hayırlı olsun tekrardan.
Oyunlar en fazla 4 çekirdek kullanıyor diye biliyorum. 4K monitör alınmayacaksa sizin önerdiğiniz sistem çok iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı