2500 TL gamepad önerisi

Bütçe
2500
Makaleler
2
Daha fazla  
2500 TL'ye gamepad önerisi yapabilir misiniz? Bütçe belki arttırabilirim, emin değilim. Ondan dolayı öncelikle 2500 TL'ye kadar öneri yaparsanız sevinirim.

Kol ile ağırlıklı olarak 2D oyunlar oynuyorum, aksiyon ve platform oyunları gibi. 3D oyunlarda oynadığım oluyor. 2 boyutlu oyunları analog ile oynuyorum, öyle alıştığımdan olabilir ama d-pad ile denediğimde oynayabiliyorum gibi. Çok oynamadığım için bilemiyorum.

Kablolu olması lazım. Yeni Xbox tuş dizilimine sahip bir kol daha önce kullanmadım, alışırım muhtemelen.

En çok bunu düşündüm, alınır mı bu fiyata?

@soulsteal59 @Katipke hocalarım müsaitseniz ilgilenebilir misiniz?

2500 TL'ye gamepad önerisi yapabilir misiniz? Bütçe belki arttırabilirim, emin değilim. Ondan dolayı öncelikle 2500 TL'ye kadar öneri yaparsanız sevinirim.

Kol ile ağırlıklı olarak 2D oyunlar oynuyorum, aksiyon ve platform oyunları gibi. 3D oyunlarda oynadığım oluyor. 2 boyutlu oyunları analog ile oynuyorum, öyle alıştığımdan olabilir ama D-pad ile denediğimde oynayabiliyorum gibi. Çok oynamadığım için bilemiyorum.

Kablolu olması lazım. Yeni Xbox tuş dizilimine sahip bir kol daha önce kullanmadım, alışırım muhtemelen.

GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik supernova alabilirsin.

Aldıktan sonra 27 euro sınırını da belirtirseniz yardımcı oluyorlar. WGR kupon kodu ile 2500 TL'ye denk geliyor. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Yurt dışından almak istemiyorsanız Super Nova alabilirsin.

Aldıktan sonra 27 euro sınırını da belirtirseniz yardımcı oluyorlar. WGR kupon kodu ile 2500 TL'ye denk geliyor. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.

Yurt dışından almak istemiyorsanız Super Nova alabilirsin.
Sarj istasyonundan çıkarınca otomatik olarak açılıyor. Bende bu özelliği kapatmak için pick up to wake seçeneği kapattım. Hala otomatik açılıyor. Sende de bu sorun var mı?

Kol ile ağırlıklı olarak 2D oyunlar oynuyorum, aksiyon ve platform oyunları gibi. 3D oyunlarda oynadığım oluyor. 2 boyutlu oyunları analog ile oynuyorum, öyle alıştığımdan olabilir ama d-pad ile denediğimde oynayabiliyorum gibi. Çok oynamadığım için bilemiyorum.

@Hououin Kyouma, o özelliği kapattığımda bende açılmıyordu hocam. RGB olarak bir sorun yaşadığımdan sürücüsünü sildim. Şu an istasyondan çıkarınca açılıyor. Benim için eksi bir özellik olmadığından dikkatimi çekmemişti hiç.

@Hououin Kyouma, o özelliği kapattığımda bende açılmıyordu hocam. RGB olarak bir sorun yaşadığımdan sürücüsünü sildim. Şu an istasyondan çıkarınca açılıyor. Benim için eksi bir özellik olmadığından dikkatimi çekmemişti hiç.

Yazılımsal sorun olsa gerek. Sürücüsü derken uygulamasından bahsediyorsunuz sanırım.
Benimki son revizyon geldiği için RGB problemi yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı