2500 TL gamepad önerisi

Bütçe
2500
Yazılımsal sorun olsa gerek. Sürücüsü derken uygulamasından bahsediyorsunuz sanırım.
Benimki son revizyon geldiği için RGB problemi yaşamıyorum.
Evet, GameSir Connect uygulamasından bahsediyorum. WhatGeek ile iletişime geçtim, inceliyorlar bakalım. Sizin dediğiniz sorunu uygulamayı tekrar yüklersem bakacağım.

Yani evet, sadece kablosuz olmasından ziyade kablolu/kablosuz veya sadece kablolu olmasını isterim.

GameSir Super Nova isteklerine uyuyor hocam. Yurtdisindan almayi bekleyebileceksen Cyclone 2 alabilirsin WhatGeek'ten. Ugrasamam diyorsan Super Nova al gec.

@Mantar09 @Yerayay @kxy @UmutMelihAkyol kurulu mu kolay mı Super Nova kolunun? Baya uğraştırıyor diyenleri gördüm de.

Bir de Ultimate 2C'ye göre daha iyi olan özellikleri neler, 700 TL fazla vermeye değer mi?

Evet deger. Stick kalitesi cok daha iyi GameSir'in. Ayeiyeten yazilim olarakta daha basarili. Kurulum olarakta ugrastirmiyor.

Kablolu olmasını istersen gamesir g7 se veya he modellerine bakabilirsin. Eğer kablosuz olsun dersen supernova mantıklı bir seçenek olacaktır. Kurulum diye bir şeyi yok tak çalıştır. İsterseniz güncelleme için uygulamasına giriş yapabilirsiniz lakin istemezseniz de tak çalıştır kullanırsınız. 2c'ye göre ergonomisi daha iyi, pc uygulaması var, şarj standı var, trigger locklar var, nintendo tuş dizilimi isterseniz butonların yerleri değişebiliyor. Aradaki farka bana sorarsanız değer.

O zaman Super Nova sipariş edeceğim yakın zamanda, deneyimlediğimde buraya tekrardan dönüş yapacağım. Teşekkür ederim önerileriniz için. Umarım stick ve d-pad yerlerine alışırım.

@kxy @Katipke @UmutMelihAkyol kontrolcü geldi. Dongle ile bağlanıp firmware güncelledim. Fakat kablolu bağlantıda sıkıntı yaşıyorum. Kablo ile bağlayınca bazen arızalı USB diyor, bağlantı git gel yapıyor. Bazen bu olmuyor da kontrolcüde tuşlara basınca baya geç algılıyor, takılıyor. Firmware güncelleyecektim kontrolcünün ama olmuyor, görseldeki hatayı veriyor. Kablo ile alakalı olabilir mi acaba? Başka bir kablo ile denesem bir sıkıntı olmaz değil mi?

1754314717731.png

Son düzenleme:
@Katipke Hocam sağolsun GameSir Cylone 2 Aldım zaten en iyi modellerden biriydi Aollion K20 ve Machenike G5 Pro V2 Tereddütte bıraktı ama yine de bilindik bir model seçtim.

O zaman super Nova sipariş edeceğim yakın zamanda, deneyimlediğimde buraya tekrardan dönüş yapacağım. Teşekkür ederim önerileriniz için. Umarım stick ve D-pad yerlerine alışırım.

@kxy @Katipke @UmutMelihAkyol kontrolcü geldi. Dongle ile bağlanıp Firmware güncelledim. Fakat kablolu bağlantıda sıkıntı yaşıyorum. Kablo ile bağlayınca bazen arızalı USB diyor, bağlantı git gel yapıyor. Bazen bu olmuyor da kontrolcüde tuşlara basınca bayağı geç algılıyor, takılıyor. Firmware güncelleyecektim kontrolcünün ama olmuyor, görseldeki hatayı veriyor. Kablo ile alakalı olabilir mi acaba? Başka bir kablo ile denesem bir sıkıntı olmaz değil mi?

Eki Görüntüle 2549118

Başka kablo deneyim sorun olmaz. Gerekirse GameSir Discord'una yardım ticketı açarız.

@Katipke hocam sorun muhtemelen gelen kablo ile alakalı. Windows bazen şu hatayı veriyordu o kabloyu bağlayınca.
1754320095957.png

Diğer stick drift problemli kolları taktığım zaman böyle bir sorun yok veya dongle ile aynı porta taktığımda da bir sorun yok. İlk defa alıyorum böyle bir hata zaten.

Farklı bir kablo ile denedim ve sorunsuz bağlanıyor, GameSir Connect uygulamasında controller firmware güncellemeyi başardım ve button testinde de sorunsuz algıladığını gördüm. Takılma falan yoktu yani. Ondan sonra kontrolcü ile gelen kablo ile denedim tekrar ve GameSir Connect uygulaması kontrolcüyü tanımıyordu.
1754320316094.png

Sorun kabloda, farklı bir kablo gönderirler değil mi onlara bu durumu bildirsem?

Bir de farklı kablo ile denediğimde GameSir uygulamasında dediğim gibi sorunsuz kullanıyorum, testlerde vs. Fakat oyunlarda veya Steam'de çalışmıyor bu sefer.

Farklı kablo ile oyunlarda ve Steam'de çalışmama sorununu çözdüm. Şu an tek sıkıntı kontrolcü ile gelen kabloda bağlantı sorunları olması. Gizala yetkililerine bildireceğim, umarım yeni bir kablo gönderirler.

@Katipke hocam teşekkür ederim. Kolu gerçekten beğendim. Bildiğim kadarıyla 2 yıl garantisi var, kolu sipariş ettikten sonra gördüğüm bir şey var. Trigger lock açıkken sağ trigger tuşu bozuluyormuş. Bir sürü 1 ay sonra bozuldu diyenleri gördüm. Gizala servisi bu konularda nasıl?

Diğer hocalarıma da teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı