2500 TL'ye gamepad önerisi yapabilir misiniz? Bütçe belki arttırabilirim, emin değilim. Ondan dolayı öncelikle 2500 TL'ye kadar öneri yaparsanız sevinirim.
Kol ile ağırlıklı olarak 2D oyunlar oynuyorum, aksiyon ve platform oyunları gibi. 3D oyunlarda oynadığım oluyor. 2 boyutlu oyunları analog ile oynuyorum, öyle alıştığımdan olabilir ama D-pad ile denediğimde oynayabiliyorum gibi. Çok oynamadığım için bilemiyorum.
Kablolu olması lazım. Yeni Xbox tuş dizilimine sahip bir kol daha önce kullanmadım, alışırım muhtemelen.
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, Compatible with Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 & Windows 11 - Officially Licensed (Black) : Amazon.com.tr
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, Compatible with Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 & Windows 11 - Officially Licensed (Black) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
En çok bunu düşündüm, alınır mı bu fiyata?
@soulsteal59 @Katipke hocalarım müsaitseniz ilgilenebilir misiniz?
Sarj istasyonundan çıkarınca otomatik olarak açılıyor. Bende bu özelliği kapatmak için pick up to wake seçeneği kapattım. Hala otomatik açılıyor. Sende de bu sorun var mı?GameSir Cyclone 2 Tri-mode Game Controller with Charging Dock - WhatGeek
Experience a whole new level of control and precision with the GameSir Cyclone 2 Tri-mode Game Controller. Its advanced features such as Tri-mode Connection, Mag-Res TMR Sticks, and Rumble Motors make it the ultimate choice for any avid gamer. With compatibility for various platforms and 3...www.whatgeek.com
Aldıktan sonra 27 euro sınırını da belirtirseniz yardımcı oluyorlar. WGR kupon kodu ile 2500 TL'ye denk geliyor. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Yurt dışından almak istemiyorsanız Super Nova alabilirsin.
2500 TL'ye gamepad önerisi yapabilir misiniz? Bütçe belki arttırabilirim, emin değilim. Ondan dolayı öncelikle 2500 TL'ye kadar öneri yaparsanız sevinirim.
Kol ile ağırlıklı olarak 2D oyunlar oynuyorum, aksiyon ve platform oyunları gibi. 3D oyunlarda oynadığım oluyor. 2 boyutlu oyunları analog ile oynuyorum, öyle alıştığımdan olabilir ama d-pad ile denediğimde oynayabiliyorum gibi. Çok oynamadığım için bilemiyorum.
Kablolu olması lazım. Yeni Xbox tuş dizilimine sahip bir kol daha önce kullanmadım, alışırım muhtemelen.
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, Compatible with Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 & Windows 11 - Officially Licensed (Black) : Amazon.com.tr
8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox, Hall Effect Joysticks and Hall Triggers, Compatible with Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 & Windows 11 - Officially Licensed (Black) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
En çok bunu düşündüm, alınır mı bu fiyata?
@soulsteal59 @Katipke hocalarım müsaitseniz ilgilenebilir misiniz?
@Hououin Kyouma, o özelliği kapattığımda bende açılmıyordu hocam. RGB olarak bir sorun yaşadığımdan sürücüsünü sildim. Şu an istasyondan çıkarınca açılıyor. Benim için eksi bir özellik olmadığından dikkatimi çekmemişti hiç.