2500 TL gitar önerisi

Üstteki Schecter çok iyi duruyor. Alternatif olarak şunları önerebilirim. Metal tonlarından kuşkum yok ama Grunge'ı pek bilemeyeceğim. Şarkıdan şarkıya değişir fakat biraz gaini fazlaca olanlarda sorun çıkarmayacaklarını düşünüyorum.


Eğer Metal/Grunge dengesini iyi sağlamak istiyorsanız sabit köprülülerden birini (tercihen PRS'i) tercih etmenizi öneririm. Metal baskın derseniz FR da alınabilir.

EVL X4'ü biraz incelemiştim. Mat olduğu için boyası dayanıksız biraz, elinizde çizilmesi veya halihazırda bir miktar çizilmiş olma ihtimali yüksek. Aralarından 1-2 tanesi dışında oldukça temiz görünüyorlar, onlar da kendini belli ediyor zaten. Mutlaka detaylı fotoğraf, bilgi, ses isteyin ve imkanınız olursa kesinlikle elle inceleyin. Birisinin de köprüdeki vidalarından biri değiştirilmiş sanırım, onu sorun satıcıya mutlaka.
 
Arkadaş ilk gitarı mı değil mi diye bilgi vermediği için ben yeni başlıyor diye düşünüp fr olmayan bir gitar önerdim fr zorlar diye. Ama sizin bileceğiniz iş gene de.
 
Biraz psikolojik bence o. Ben gitar alacağım zaman kimse başlangıçta FR alınmamalı demedi, ben de gittim RG 1570 aldım. Tel değiştirmesini en başta becerememiştim. Müzik marketi olan bir tanıdığım vardı. Değiştirmesi için ona götürdüm, o değiştirirken ben de izleyip öğrendim. Birkaç hata yaptım tabii, iki kere köprüyü elime almıştım :D Ama ihtiyatlı yaklaşınca, nasıl yapılacağını öğrenince inanılmaz zor olmuyor. Önceden klasik gitar kullandığım için de olabilir, bilemeyeceğim artık. Ancak iyi dediniz, konu sahibinin aklında bulunsun. FR köprü daha zordur pek çok açıdan. Bunu göz önünde bulundurun.
 
Merhabalar sıfır 2000 2500 TL arası elektro gitar arıyorum, illa 0 olmak zorunda değil kaliteli 2.el gitarda önerebilirsiniz bütçeyi en fazla 3000 TL'ye çıkartabilirim. HH veya HSH manyetik tercihimdir Metal, Rock ve Grunge tarzı çalacağım
Sıfır Ibanez GRG121DX öneririm. Benim kendi gitarım. Klavyesi çok rahat ve sesi başlangıç gitarlarına göre cidden iyi. Etrafımda bu işi ciddi yaptığı halde bu gitarı hala bırakamayan tanıdıklarım var. Ders aldığım hoca bile gitar cidden akıyor falan dedi.

Sıfır önermemin sebebi de benim ilk gitarım ikinci el idi fakat, sapı bildiğin yamuktu gitarın. O yüzden garantili ve sıfır gitar almayı seçtim. En temizi.

Gitarın videosunu inceleyebilirsin. Siyah tasarımı cidden çok tarz duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben gitarımı alırken bana alma demişlerdi, iyi ki de almamışım sabit akortta tutmuyorum gitarı genelde dropa çektiğim için sürekli sorun oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı