Merhaba arkadaslar, yaz bitmeden 2500 tl'lik bir sistem toplayacagim ve boyle bir sistem dizdim. Elestirilerinizi, onerilerinizi ve tavsiyeletinizi bekliyorum. Şimdiden tesekkurler.
@CacıkLee nin önerdiği sistem daha iyi. İ5 4590 ile 4460 arasında fark yok. Ama ssd yi sonradan alicam dersen h97 pc mate i5 4590 al. Yada doların düşmesini bekleyerek r9 380 alman daha zekice ve karlı bir yatırım olur
Ekran kartından kısıp işlemciye yatırım yapmak yanlış. Hatırlarsanız Ali ve Recep Abilerimizin yaptığı bir testte G3258 bile Titan X gibi çok güçlü bir ekran kartını kaldırabiliyordu.
WD Blue yerine Seagate Barracuda deseydiniz tam alınabilir bir sistem olurdu.
Ekran kartından kısıp işlemciye yatırım yapmak yanlış. Hatırlarsanız Ali ve Recep Abilerimizin yaptığı bir testte G3258 bile Titan X gibi çok güçlü bir ekran kartını kaldırabiliyordu.
Bender zaten arkadaşa i5 4590 ve h97 gaming 3 almasına gerek olmadığını, onun yerine i5 4460 ve h97 pc mate almasını, artan parayla ister 960 SSD ile birlikte yada SSD'yi sonradan alıp r9 380 almasını tavsiye etmiştim.
Konulara yorum yapmadan önce bir yorumları bakıp okuyun. Bir anda konuya dalmayın. Sonra konu kirliliği oluyor .
Bender zaten arkadaşa i5 4590 ve h97 gaming 3 almasına gerek olmadığını, onun yerine i5 4460 ve h97 pc mate almasını, artan parayla ister 960 ssd ile birlikte yada ssd yi sonradan alıp r9 380 almasını tavsiye etmiştim.
Konulara yorum yapmadan önce bir yorumları bakıp okuyun. Bir anda konuya dalmayın. Sonra konu kirliliği oluyor .
Merhaba arkadaslar, yaz bitmeden 2500 tl'lik bir sistem toplayacagim ve boyle bir sistem dizdim. Elestirilerinizi, onerilerinizi ve tavsiyeletinizi bekliyorum. Şimdiden tesekkurler.