2500 tl GTX 750 Ti Sistem Toplama

Yusuf Tokac

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, yaz bitmeden 2500 tl'lik bir sistem toplayacagim ve boyle bir sistem dizdim. Elestirilerinizi, onerilerinizi ve tavsiyeletinizi bekliyorum. Şimdiden tesekkurler.

image.jpg
image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende alternatif yazayım kafana yatarsa alırsın.
B85M Gamer
İ5 4460
1 TB WD Blue
Gskill 8 GB
Zalman Z3 600w
GTX 960
--------
Anakartı H97 PC Mate yaparsan paran cebinde kalır ve ya üstüne koyarak SSD alırsın.

@CacıkLee nin önerdiği sistem daha iyi. İ5 4590 ile 4460 arasında fark yok. Ama ssd yi sonradan alicam dersen h97 pc mate i5 4590 al. Yada doların düşmesini bekleyerek r9 380 alman daha zekice ve karlı bir yatırım olur(y)

Bende alternatif yazayım kafana yatarsa alırsın.
B85M Gamer
İ5 4460
1 TB WD Blue
Gskill 8 GB
Zalman Z3 600w
GTX 960
--------
Anakartı H97 PC Mate yaparsan paran cebinde kalır ve ya üstüne koyarak SSD alırsın.
WD Blue yerine Seagate Barracuda deseydiniz tam alınabilir bir sistem olurdu.

Ssd yi daha sonra alacagim benim toplarigim sistem iyimi?
Ekran kartından kısıp işlemciye yatırım yapmak yanlış. Hatırlarsanız Ali ve Recep Abilerimizin yaptığı bir testte G3258 bile Titan X gibi çok güçlü bir ekran kartını kaldırabiliyordu.
Bu fiyata 960 alınırdı diyecek olan arkadaşlar için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

WD Blue yerine Seagate Barracuda deseydiniz tam alınabilir bir sistem olurdu.

Ekran kartından kısıp işlemciye yatırım yapmak yanlış. Hatırlarsanız Ali ve Recep Abilerimizin yaptığı bir testte G3258 bile Titan X gibi çok güçlü bir ekran kartını kaldırabiliyordu.
Bu fiyata 960 alınırdı diyecek olan arkadaşlar için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bender zaten arkadaşa i5 4590 ve h97 gaming 3 almasına gerek olmadığını, onun yerine i5 4460 ve h97 pc mate almasını, artan parayla ister 960 SSD ile birlikte yada SSD'yi sonradan alıp r9 380 almasını tavsiye etmiştim.
Konulara yorum yapmadan önce bir yorumları bakıp okuyun. Bir anda konuya dalmayın. Sonra konu kirliliği oluyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bender zaten arkadaşa i5 4590 ve h97 gaming 3 almasına gerek olmadığını, onun yerine i5 4460 ve h97 pc mate almasını, artan parayla ister 960 ssd ile birlikte yada ssd yi sonradan alıp r9 380 almasını tavsiye etmiştim.
Konulara yorum yapmadan önce bir yorumları bakıp okuyun. Bir anda konuya dalmayın. Sonra konu kirliliği oluyor .
Ben yorumumu yollamadan önce sizin yorumunuz yoktu. Bir anda konuya dalınca konu kirliliği değil bilgi kirliliği oluyor bu arada.

Vatan Bilgisayar yerine Sinerji' den alırsanız ürünleri şöyle bir sistem topladım. İlginizi çekebilir diye düşünüyorum...

Dosya Ekleri

• 2500TL-960-Sinerji.PNG
    2500TL-960-Sinerji.PNG
    36,6 KB · Görüntüleme: 241
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı