2500 TL GTX 960 Sistem Önerisi

majulawatcher

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
İleride 2500 TL bütçeyle bir PC toplamak istiyorum. Ekran kartı GTX 960 olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum. Yeni çıkacak oyunları en az medium ayarlarda 60 FPS çalıştırsa yeterli.

+

Beyler yok şunu alırsan daha iyi fps alırsın falan diyonuzda,önce arkadaşı monitör konusunda aydınlatın. Monitör kaç hz ise o kadar fps yansıtır.

İleride 2500 TL bütçeyle bir PC toplamak istiyorum. Ekran kartı GTX 960 olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum. Yeni çıkacak oyunları en az medium ayarlarda 60 FPS çalıştırsa yeterli.

+
Kardeşim benim sistemi satıyorum istersen 2350 TL

Dosya Ekleri

• IMG_20160804_224514.JPG
    IMG_20160804_224514.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 136
Beyler yok şunu alırsan daha iyi fps alırsın falan diyonuzda,önce arkadaşı monitör konusunda aydınlatın. Monitör kaç hz ise o kadar fps yansıtır.

Kardeşim benim sistemi satıyorum istersen 2350 TL

Arkadaş monitör isterse monitörlü toplarız sen neden kendi sistemini satmak için burda garip garip hareketler yapıyorsun? Senin sistem 0 olarak vatanda 2.569 tl zaten. Ve bu fiyata daha iyi bi toplama rahatlıkla yapılır. Kendi sistemini satıcaksın diye burda yanlış yönlendirme insanları.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı