Varmış da orijinal değişmiş hocam kusura bakmayın.Allah aşkına link atın 4 binden aşağı fiyat göremiyorum.
Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı.Varmış da orijinal değişmiş hocam kusura bakmayın.
Alınabilir fakat All Star Converse'ler sıkıntılı oluyordu, botları hakkında bir şey diyemem, yine de iyice bi araştırmak lazım.Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı.
![]()
Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot
Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911www.converse.com.tr
1 yıldır all star giyiyorum bende sıkıntı olmadı sadece aynı modelin botunu almak sıkıcı olabilir vans'ın ucuz modellerini mi alsam bunu mu alsam?Alınabilir fakat All Star Converse'ler sıkıntılı oluyordu, botları hakkında bir şey diyemem, yine de iyice bi araştırmak lazım.
Bu bot değil hocamTüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı.
![]()
Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot
Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911www.converse.com.tr
Bunu da alabilirsin bir de Vans guardian var su geçirmez mi bilmiyorum test etmedim birkaç ay önce aldım ona da bakabilirsin fiyatı o civardadır herhalde.1 yıldır all star giyiyorum bende sıkıntı olmadı sadece aynı modelin botunu almak sıkıcı olabilir vans'ın ucuz modellerini mi alsam bunu mu alsam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.