U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 23 Ekim 2023 #11 Maalesef çoğu öyle hocam.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.463 Makaleler 12 Çözümler 59 23 Ekim 2023 #12 Coda dedi: Allah aşkına link atın 4 binden aşağı fiyat göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Varmış da orijinal değişmiş hocam kusura bakmayın.
Coda dedi: Allah aşkına link atın 4 binden aşağı fiyat göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Varmış da orijinal değişmiş hocam kusura bakmayın.
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 23 Ekim 2023 #13 328914 dedi: Varmış da orijinal değişmiş hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı. Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911 www.converse.com.tr
328914 dedi: Varmış da orijinal değişmiş hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı. Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911 www.converse.com.tr
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 23 Ekim 2023 #14 Coda dedi: Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı. Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911 www.converse.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınabilir fakat All Star Converse'ler sıkıntılı oluyordu, botları hakkında bir şey diyemem, yine de iyice bi araştırmak lazım.
Coda dedi: Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı. Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911 www.converse.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınabilir fakat All Star Converse'ler sıkıntılı oluyordu, botları hakkında bir şey diyemem, yine de iyice bi araştırmak lazım.
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 23 Ekim 2023 #15 unplugged dedi: Alınabilir fakat All Star Converse'ler sıkıntılı oluyordu, botları hakkında bir şey diyemem, yine de iyice bi araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır all star giyiyorum bende sıkıntı olmadı sadece aynı modelin botunu almak sıkıcı olabilir vans'ın ucuz modellerini mi alsam bunu mu alsam?
unplugged dedi: Alınabilir fakat All Star Converse'ler sıkıntılı oluyordu, botları hakkında bir şey diyemem, yine de iyice bi araştırmak lazım. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır all star giyiyorum bende sıkıntı olmadı sadece aynı modelin botunu almak sıkıcı olabilir vans'ın ucuz modellerini mi alsam bunu mu alsam?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.463 Makaleler 12 Çözümler 59 23 Ekim 2023 #16 Coda dedi: Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı. Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911 www.converse.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu bot değil hocam Aa botmuş bu ben normal model sandım.
Coda dedi: Tüh heyecanlanmıştım. Ona benzer bir tek bunu bulabildim bu da bir tık pahalı. Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot Converse Chuck Taylor All Star City Trek Unisex Siyah Deri Bot modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G44911 www.converse.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu bot değil hocam Aa botmuş bu ben normal model sandım.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 23 Ekim 2023 #17 Coda dedi: 1 yıldır all star giyiyorum bende sıkıntı olmadı sadece aynı modelin botunu almak sıkıcı olabilir vans'ın ucuz modellerini mi alsam bunu mu alsam? Genişletmek için tıkla... Bunu da alabilirsin bir de Vans guardian var su geçirmez mi bilmiyorum test etmedim birkaç ay önce aldım ona da bakabilirsin fiyatı o civardadır herhalde.
Coda dedi: 1 yıldır all star giyiyorum bende sıkıntı olmadı sadece aynı modelin botunu almak sıkıcı olabilir vans'ın ucuz modellerini mi alsam bunu mu alsam? Genişletmek için tıkla... Bunu da alabilirsin bir de Vans guardian var su geçirmez mi bilmiyorum test etmedim birkaç ay önce aldım ona da bakabilirsin fiyatı o civardadır herhalde.