2500 TL i5 6600k Sistem Toplama

Son yazılan sistem iyi ekran kartı yerine direk gtx960 alsam iyi fps verir mi. Bana counter tipi oyunda baya yüksek fps lazım.

Eğer 6600k o c yapmadan gereksiz bir işlemci ise i5 6500 e düşürebilirim işlemciyi. O c hiç yapmadım.

Bu sistemde uyumsuzluk olmayacaksa gayet iyi Anakarta kasaya gereksiz para veriyorsunuz. Sipariş verildi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160503-145057.png
    Screenshot_20160503-145057.png
    145,3 KB · Görüntüleme: 227
Bu konuya devam etmiyorum. Arkadaş tavsiye almaktan uzak kendi bildiğine yöneliyor. GTX 960 sisteme 750W psu ekliyor. İyi sosyaller..

Sizin gösterdiğiniz sistemde 950 bende 960 var. Gayet tavsiyede uymuşum sadece Anakart seninkini beğenmedim. Kasayida direk güç kaynaklı aldım.

Sizin gösterdiğiniz sistemde 950 bende 960 var. Gayet tavsiyede uymuşum sadece Anakart seninkini beğenmedim. Kasayida direk güç kaynaklı aldım.
Arkadaşım madem yeteri kadar bilgin yok bu işlerde, o zaman neden insanların tavsiyelerini dinlemeden hareket ediyorsun, madem kendi bildiğinden şaşmayacaksın neden burada konu açıp insanları oyalıyorsun? Sana birkaç sorum olacak; HDD neden 500GB? 15-20TL fazlaya 1TB HDD'ler mevcut. Madem kasa+ PSU'ya 400-450TL vereceksin 80+ Bronze sertifikalı bir güç kaynağı neden almıyorsun? O GTX 960 size çok iyi gözükebilir, fakat 950 ile 960 arasındaki performans farkına değmez. Neyse ben söyleyeceklerimi söyledim, zaten konuyu da yeni gördüm en azından içim rahat. Zaten çoktan vermişsiniz siparişi artık ne desek fayda etmez.

Arkadaşım madem yeteri kadar bilgin yok bu işlerde, o zaman neden insanların tavsiyelerini dinlemeden hareket ediyorsun, madem kendi bildiğinden şaşmayacaksın neden burada konu açıp insanları oyalıyorsun? Sana birkaç sorum olacak; HDD neden 500GB? 15-20TL fazlaya 1TB HDD'ler mevcut. Madem kasa+ PSU'ya 400-450TL vereceksin 80+ Bronze sertifikalı bir güç kaynağı neden almıyorsun? O GTX 960 size çok iyi gözükebilir, fakat 950 ile 960 arasındaki performans farkına değmez. Neyse ben söyleyeceklerimi söyledim, zaten konuyu da yeni gördüm en azından içim rahat. Zaten çoktan vermişsiniz siparişi artık ne desek fayda etmez.
Üstadım boşverin onun GTX 960'ı var. Benim beğenmediği anakartım yerine de MSI B150 Boozoka almış :) Güç kaynağı desen üfff. 750W böyle efsane bir şey. Sanırsın gerçekten 750W veriyor :D

OC destekli işlemci isteyip sonradan OC yapmayacak olması da cabası. Kendi parası kendi tercihi. Konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı