2500 TL İntel işlemcili AMD ekran kartlı sistem toplama

Arkadaşım İntel pahalı olmasının yanında her CPU da soket değiştiriyor bu yüzden anakartıda yenilemek zorunda kalıyorsun birde Amd ile boy ölçüşemiyor nasıl dersen şöyle ki ;
Amd 4Ghz lik bir işlemciyi 350$ satarken Intel 1000$ satıyor.Hayatımda bir kere İntel aldım ondada pişman oldum bana sorarasan işlemciyi AMD al. Birde HDD yi Cavier Black 1TB , Anakartıda Gigabyte G1 Sniper alarsan performanstan çok memnun olursun ekran kartsız olsa bile BF4'ü rahat oynarsın. SSD'siz bilgisayar alma sana tavsiyem.

@soulacc01 Ne dediğinin farkında mısın ? AMD de ekran kartsız oynarsın nedir ? Bir kere FX serisi işlemcilerde hiç onboard ekran kartı diye bir şey mevcut değil. Ki sadece APU da mevcut. Ki olsa bile BF4 oynaman imkansız gibi bir durum. Onu geçtim, AMD'nin 4GHz'i Intel'in 4GHz'i ile bir mi acaba ? @Silinen üye Çünkü Asus R9 serisinde sanırsam R9 280 üstü modellerde çok başarısız. Yani zaten AMD kartlarda Sapphire ve Powercolor markaları çok daha başarılı.

Buna benzer bir sistem toplayabilirsin, istersen parçaları en ucuz nerdeyse ayrı ayrı al. Zira inventusta pek ekran kartı seçeneği yoktu.

@soulacc01 Amd 4Ghz lik bir işlemciyi 350$ satarken Intel 1000$ satıyor.

Demişsin AMD bir süreliğine (ne kadar olduğunu bilmiyorum hala devam edebilir) intelin mimarisini kullanmış

amd işlemciler cache leri her işlem için bir cache olarak kullanıyor intel ise cacheleri paylaştırıyor bu sayede intel işlemcilerle daha fazla işlem yapabilirsin

Sanırım bu yüzden intel işlemciler daha pahalı

Ayakta alkışladım +1. AMD çok güç tüketiyor İntel ise çok az güç tüketiyor daha az ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…