2500 TL İntel işlemcili AMD ekran kartlı sistem toplama

@Ali Can DUMAN , @Silinen üye Arkadaşlar haklı olabilirsiniz ben AMD taraftarıyım en azından benim cebimi düşünüyor 6 senedir Amd kullanıyorum bir kere değiştirmedim açıkcası hala da memnunum.

@Cengiz Çelik Amd'nin çıkardığı apulu işlemcilerde rahatlıkla BF4 oynanabiliyor hemde Ultra HD ayarlarda Technopat'ın Youtube kanalında vardı böyle bir test bir gir bak istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun ; Full HD BF4 (UltraHD değil Medium ayarlarda )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@soulacc01 Dedikleriniz birbiri ile örtüşmüyor. Konumuz bu değil dağıtmayalım. Belki yanlış yazdınız ve hala görmediniz yanlışınızı olabilir. Ben sistem önerimi yaptım gerisi arkadaşa düşer. Ki bu bütçede özel nedenler dışında APU alınmaz.

Bu arada genel bilgi olarak söyleyeyim, AMD işlemcilerde Intel gibi dahili GPU ( HD 4600 ) mevcut değildir. Yani ekran kartınız bozulduğunda eğer AMD bir işlemciniz var ise o bilgisayarı kullanamazsınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı