Intentus'taki indirimler ilgimi çekti. Bütçem 2500TL ve esnek fakat daha fazlasını vermek istemiyorum. Bu 3 kasayı eleyerek seçtim. Bunlardan hangisini önerirsiniz?
inventus.com.tr
inventus.com.tr
inventus.com.tr
Sharkoon RGB Hex modelini seçmemdeki sebep:
Meta Quest 3'üm var. Son 2-3 aydır kullanmıyorum. Hevesim biraz kaçtı açıksası. Sharkoon RGB Hex modelinde Type-C olması dikkatimi çekti (PC'ye bağlanılabilirlik açısından. Anakartımda Type-C yok.). Ama sırf bu var diye de almalı mıyım kararsızım.
Vento VG4202FLA modeli için:
Dış görünüşü başta olmak üzere özellikle üst tarafa 360mm radyatör desteği ve 165mm kule tipi soğutucu desteği cezbetti. Akvaryum kasanın ayrıca hoşuma gittiğini belirtmek isterim.
Cooler Master MB311L modeli için:
Kalitesi ön planda diye düşünüyorum. Büyük radyatör desteği yok. Ön tarafta 3x120mm veya 2x140mm fan desteği olmasına rağmen 2x120mm fan ile geliyor. Fiyatı da bayağı düşmüş. Bu yönden albenisi var.
COOLER MASTER MASTERBOX MB311L ARGB TEMPERED GLASS Mini-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B311L-KGNN-S01) Kasa - inventus
COOLER MASTER MASTERBOX MB311L ARGB TEMPERED GLASS Mini-Tower Pencereli Mesh Adreslenebilir 3xARGB Fan (MCB-B311L-KGNN-S01) Kasa
SHARKOON RGB HEX Black ARGB Temperli Yan Cam, 6x120mm ARGB Fan, Type-C 3.2 Gen 2, Siyah, ATX Kasa - inventus
SHARKOON RGB HEX Black ARGB Temperli Yan Cam, 6x120mm ARGB Fan, Type-C 3.2 Gen 2, Siyah, ATX Kasa
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasa - inventus
VENTO VG4202FLA ARGB Temperli Cam Tasarımlı, 4x120mm ARGB Fan, Mid-Tower Güç kaynaksız Kasa
Sharkoon RGB Hex modelini seçmemdeki sebep:
Meta Quest 3'üm var. Son 2-3 aydır kullanmıyorum. Hevesim biraz kaçtı açıksası. Sharkoon RGB Hex modelinde Type-C olması dikkatimi çekti (PC'ye bağlanılabilirlik açısından. Anakartımda Type-C yok.). Ama sırf bu var diye de almalı mıyım kararsızım.
Vento VG4202FLA modeli için:
Dış görünüşü başta olmak üzere özellikle üst tarafa 360mm radyatör desteği ve 165mm kule tipi soğutucu desteği cezbetti. Akvaryum kasanın ayrıca hoşuma gittiğini belirtmek isterim.
Cooler Master MB311L modeli için:
Kalitesi ön planda diye düşünüyorum. Büyük radyatör desteği yok. Ön tarafta 3x120mm veya 2x140mm fan desteği olmasına rağmen 2x120mm fan ile geliyor. Fiyatı da bayağı düşmüş. Bu yönden albenisi var.