2500 TL kasa önerisi

Bütçe
2000-3000
2 taraf temperli cam olsa ne olacak hocam 😄 Sadece tek tarafa bakıyoruz diğer taraftaki kabloları görüp ne yapalım? Yan tarafta toz filtresini de ilk defa duydum. Benim bildiğim üstte, önde ve PSU kısmında olur filtreler.

Siz bence biraz ara verin bakmaya, sakinleşin. Sonra sağlam kafa ile kasa için gereksinimlerinizi tek bir kağıda yazın. Ardından burada yazılan kasaları mukayese edin. Yazdığınız gereksinimleri karsilamayanlari silin, karşılayanları ayırın. Ayırdıklarınızın içinden de gözünüze güzel gözükeni seçin gitsin. Baktınız hepsinin tipini benzer derecede sevdiniz, o zaman da en ucuzunu alın gitsin :)

2 taraf temperli cam olsa ne olacak hocam 😄 sadece tek tarafa bakıyoruz diğer taraftaki kabloları görüp ne yapalım? Yan tarafta toz filtresini de ilk defa duydum. Benim bildiğim üstte, önde ve PSU kısmında olur filtreler.

Siz bence biraz ara verin bakmaya, sakinleşin. Sonra sağlam kafa ile kasa için gereksinimlerinizi tek bir kağıda yazın. Ardından burada yazılan kasaları mukayese edin. Yazdığınız gereksinimleri karsilamayanlari silin, karşılayanları ayırın. Ayırdıklarınızın içinden de gözünüze güzel gözükeni seçin gitsin. Baktınız hepsinin tipini benzer derecede sevdiniz, o zaman da en ucuzunu alın gitsin :)

Saçma diyor ağırlık yapar diyor cam a yandaki kapaklardan da toz girer filtre yok diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı