144Hz IPS ve 1080p bir monitör önerebilir misiniz? 24 inç olursa çok güzel olur. Bu fiyata var mı pek emin değilim. Maksimum 3000 verebilirim.
Bu arada yüksekliğinin ayarlanabilmesi çok önemli.
AOC 24G2U/BK Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! AOC 24G2U/BK Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
AOC 24G2U/BK Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! AOC 24G2U/BK Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Ben de bunu kullanıyorum almak isteyene tavsiye ederim, şahsen sıkıntı etmesem de biraz ghosting sorunu var o kadar fakat oyunlarda hissedemedim ben. Ölü piksele veya ışık sızmasına rastlamadım, ayrıca incehesaptan aldım.
Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ben de bunu kullanıyorum almak isteyene tavsiye ederim, şahsen sıkıntı etmesem de biraz ghosting sorunu var o kadar fakat oyunlarda hissedemedim ben. Ölü piksele veya ışık sızmasına rastlamadım, ayrıca İncehesap'tan aldım.
Bende ghosting problemi yok, IPS glow az da olsa var ama zaten siyah ekran dışında belli olmuyor. @Barisdkmn sana tavsiyem 24G2U'yu alman, ben de kullanıyorum ve o bütçede alabileceğin en iyi monitörlerden birisidir.
En ucuz Gigabyte G24F 23.8" 1ms Full HD IPS LED Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G24F 23.8" 1ms Full HD IPS LED Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!