2500 TL İş için laptop

Onurkurklu

Hectopat
Yer
Bursa, TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İş için laptop lazım. Okul ödevlerini rahatça yapabileceğim, yazılım yazabilirim ayriyeten müzik ile uğraşabileceğim PC lazım. Oyun vb
Şeyleri açmaması daha iyi olur bağımlılık yapıyor (açmaması dediğim kaldırması vb. Aynı MacBook'lar gibi). Fiyat 1500-2500 arası olursa iyi olur. Çok üst seviye bir şey istemiyorum dediklerimi bana sıkıntısız yaptırabilsin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş için laptop lazım. Okul ödevlerini rahatça yapabileceğim, yazılım yazabilirim ayriyeten müzik ile uğraşabileceğim PC lazım. Oyun vb.
Şeyleri açmaması daha iyi olur bağımlılık yapıyor (açmaması dediğim kaldırması vb. aynı MacBook'lar gibi). Fiyat 1500-2500 arası olursa iyi olur. Çok üst seviye bir şey istemiyorum dediklerimi bana sıkıntısız yaptırabilsin yeter.

Bu dolar kurunda o fiyata çok zor temiz ikinci el bulabilirsen ikinci el almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı