2500 TL işlemci, anakart ve RAM tavsiyesi

Öyle ama i5 10400F'nin 6 thread fazlası var.

Ne diyorsunuz 10 sene öncesinde kalıp FX serileri hakkında konuşuyorsunuz AMD 5000 serisi ile Intel'i her alanda geride bırakmış durumda.
Ne B350'si B550M çıktı.

Arada render falan da alıyorum ama bunlar küçük çaplı işler oluyor, oyun ağırlıklı olsun istiyorum. Sanırım 10400F daha doğru olacak.

Arada render falan da alıyorum ama bunlar küçük çaplı işler oluyor, oyun ağırlıklı olsun istiyorum. Sanırım 10400F daha doğru olacak.
Hocam sistem önerisi için bütçe verir misiniz?

Matematik biraz zayıf sanki 2750 TL değil 2500 istiyor.

Hayatımda böyle kötü bir öneri görmedim, gerçekten kötü.

Öyle ama i5 10400F'nin 6 thread fazlası var.
Aslında i5-10400F 6 thread fazla diye 3500X'i hemen sollayamıyor. 3500X hem daha düşük nanometre ile üretilmiş hem de tek çekirdek performansı daha üstün.

Bence ikisi de çok iyi tercih. Şöyle bir durum da var. Şu an sistemi Intel alırsan ileriden AMD'nin daha üstün olan 5. nesil işlemcilerini kullanamazsın. İleriye yatırım olarak şu an bir AMD ana kart ve 3500X tercih edebilirsin.

Doğru hocam ama parası varsa zaten neden RX 570 sistem topluyor olsun R5 5600X bile 3.5 bin TL.

Evet ama sistem önerisi istedi?
Başlıkta belirttiğim parçalar için öneri istedim sadece, paragrafın en altında yazan parçalar yeni alacağım olan bileşenlerle kullanacak olduklarım.
2500-2600 lira kadar.
Hayatımda böyle kötü bir öneri görmedim, gerçekten kötü.

Ben 3500X istediğim için öyle bir kombinasyon önermiştir, neden bu kadar ofansifsiniz arkadaşlar? .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…