2500 TL işlemci fanı önerisi

Eld

Hectopat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistem bilgilerim ektedir. Kasada çok yer yok mATX olduğu için. Ramler neredeyse işlemciyle yan yana. Ramleri kastırmayacak şekilde işlemci soğutucu bakıyorum ne önerirsiniz?
Bütçe max 2500 verebilirim, 2000 civarı daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• 1732358076051.png
    1732358076051.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 29
Sistem bilgilerim ektedir. Kasada çok yer yok mATX olduğu için. RAM'ler neredeyse işlemciyle yan yana. RAM'leri kastırmayacak şekilde işlemci soğutucu bakıyorum ne önerirsiniz?
Bütçe maksimum 2500 verebilirim, 2000 civarı daha iyi olur.

14400F almayın.

4060 ti 16gb da lamayın hatta direkt bu sistemi hiç almayın ddr5 sistem toplanır bu paraya

Sistem bilgilerim ektedir. Kasada çok yer yok mATX olduğu için. RAM'ler neredeyse işlemciyle yan yana. RAM'leri kastırmayacak şekilde işlemci soğutucu bakıyorum ne önerirsiniz?
Bütçe maksimum 2500 verebilirim, 2000 civarı daha iyi olur.

F serisi alma bence overclocka uyumlu değil.

14400F almayın.

4060 ti 16gb da lamayın hatta direkt bu sistemi hiç almayın ddr5 sistem toplanır bu paraya
Sistemi vatanın 11.11 indirimlerinden aldım. 25.999'a geldi. Uygun olduğunu düşündüğüm için aldım.
Aynı ekran kartlı 7500F'li model vardı yakalayamadım bunu seçtim. İçinden rezalet bir fan çıktı xigmatek apache plus. Sistem boşta 70 derecede çalışıyordu yükte 100'e ulaşıp voltaj düşürüyordu. Stok fanı taktım 90 derece max görüyor şu an yükte. Daha stabil çalışması için işlemci soğutucu arıyorum.

14400F almayın.

Bütçem daha üst ekran kartlı modellere yetmiyordu maalesef bu alabileceklerim arasında en iyisiydi.

Sistemi vatanın 11.11 indirimlerinden aldım. 25.999'a geldi. Uygun olduğunu düşündüğüm için aldım.
Aynı ekran kartlı 7500F'li model vardı yakalayamadım bunu seçtim. İçinden rezalet bir fan çıktı Xigmatek Apache Plus. Sistem boşta 70 derecede çalışıyordu yükte 100'e ulaşıp voltaj düşürüyordu. Stok fanı taktım 90 derece Max görüyor şu an yükte. Daha stabil çalışması için işlemci soğutucu arıyorum.

Bütçem daha üst ekran kartlı modellere yetmiyordu maalesef bu alabileceklerim arasında en iyisiydi.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB Hava Soğutucu bu işini gorecektir ama sıgar mı bilmiyorum Deepcool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri bunu da alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı