Önerilerin için teşekkürler. Klavyeyi bende bulamamıştım o yüzden kendim K87S aldım. Kulaklık ve Mouse kaldı fakat ne alacağımı bilmiyorum. Seninkiler aklımda.![]()
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.598,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
CORSAIR Katar Pro 10.000 DPI Optik Sensör Kablosuz Mouse Siyah (CH-931C011-EU)
Yalnızca 96 gram aÄırlıÄındaki kablosuz mouse ile atik bir oyun deneyimi yaÅayın. USB aparatı ile cihazlarınız ile kolaylıkla etkileÅime geçebilen CORSAIR kablosuz mouse RGB LED aydınlatması ile Åimdi MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
![]()
Yeni Anne Pro 2D çalıÅırken deÄiÅtirilebilir Bluetooth 5.0 tip-c RGB 60% Mini mekanik oyun klavyesi kırmızı kahverengi Mx anahtarı arkadan aydınlatmalı klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Türkiye'de neden hiç kablosuz mekanik klavye yok?
Bu fiyata almamVar hocam.
Ve fiyatı.![]()
RAZER Blackwidow V3 Pro Switch Gaming Klavye Siyah
BLACKWIDOW V3 PRO KLAVYE GREEN SWITCHwww.mediamarkt.com.tr
Glorious modeline aşığım diyecek kadar seviyorum. Hatta 2 hafta oluyor sanırım Model O Wireless çıkardılar fakat hiçbir yerde bulamadım. Kablolu almak istemiyorum almak istesem çoktan alırdım öneriler için teşekkürler. Beyaz olması o kadar önemli değil olursa iyi olurBeyaz ne kadar önemli? Mouse için kablosuz olması o kadar önemli değilse diğer attığım alınabilir.
ASUS Rog Strix Go 2.4 Oyuncu Kulaklığı, Pc, Mac Ve Ps4, 2.4Ghz Kablosuz Bağlantı, 25 Saate Kadar Pil Ömrü, 40Mm'Lik ASUS Essence Sürücüler, Usb C/3.5Mm Baglanti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Rog Strix Go 2.4 Oyuncu Kulaklığı, Pc, Mac Ve Ps4, 2.4Ghz Kablosuz Bağlantı, 25 Saate Kadar Pil Ömrü, 40Mm'Lik ASUS Essence Sürücüler, Usb C/3.5Mm Baglanti : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Corsair Dark Core RGB Pro Gaming Mouse (CH-9315411-EU)
Corsair Dark Core RGB Pro Gaming Mouse (CH-9315411-EU) / Kablosuz / 18000 DPI / Sağ / Var / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Selamlar arkadaşlar. Bütçem 2500 TL. FPS Oyunu için kulaklık ve mouse önerilerinizi bekliyorum. ^_^
Beyaz modelleri varsa çok mükemmel olur. Olmasa da olur.^-*
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.