2500 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2500

raksz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Yeni bir mouse almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum. Bütçem 2500 TL.
Tutuş şeklim palm grip, claw grip arasında bir yerde. Sizden de yardım istemekteyim.

İyi sosyaller!

Merhaba.
Yeni bir mouse almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum. Bütçem 2500 TL.
Tutuş şeklim palm grip, claw grip arasında bir yerde. Sizden de yardım istemekteyim.

İyi sosyaller!
Bütçe çıkarsa Scyrox V6 çıkmazsa Vxe mad r ön siparişte.

Merhaba.

İyi sosyaller!

Hocam tutuşuna bir karar verirsen veya bir fotoğraf atarsan daha iyi öneririz. Aksine aldığın mouse cehennem yaşatır.

Merhaba.

İyi Sosyaller!

El boyutun nedir? Küçük ise kampanyalar ile Scyrox alınabilir ancak büyük ise Darmoshark M3 Pro Max.

Hocam tutuşuna bir karar verirsen veya bir fotoğraf atarsan daha iyi öneririz. Aksine aldığın mouse cehennem yaşatır.
Dediğim gibi 2 tutuş seklinide kullanabilirim fark etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…