Merhaba.
Yeni bir mouse almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum. Bütçem 2500 TL.
Tutuş şeklim palm grip, claw grip arasında bir yerde. Sizden de yardım istemekteyim.
İyi Sosyaller!
Bütçe çıkarsa Scyrox V6 çıkmazsa Vxe mad r ön siparişte.Merhaba.
Yeni bir mouse almak istiyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum. Bütçem 2500 TL.
Tutuş şeklim palm grip, claw grip arasında bir yerde. Sizden de yardım istemekteyim.
İyi sosyaller!
Merhaba.
İyi sosyaller!
Merhaba.
İyi Sosyaller!
Elim 22 cm.El boyutun nedir? Küçük ise kampanyalar ile Scyrox alınabilir ancak büyük ise Darmoshark M3 Pro Max.
Elim 22 cm.
Dediğim gibi 2 tutuş seklinide kullanabilirim fark etmiyorHocam tutuşuna bir karar verirsen veya bir fotoğraf atarsan daha iyi öneririz. Aksine aldığın mouse cehennem yaşatır.
Dediğim gibi 2 tutuş seklini de kullanabilirim fark etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.