2500 TL Kararlı Sistem Toplama

RecepEfe

Kilopat
Daha fazla  
Selam olsun,

Günde 12-13 saat boyunca 49" bir televizyona HDMI vasıtasıyla video gösterecek bir kasa toplamam gerekiyor. Bu sistemden tek beklentimiz, kararlı bir şekilde video oynatması. Bu sırada arkaplanda kayan yazı gibi ufak uygulamalar da yer alacak.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Buyur dostum (Teknobiyotik) :

2525.jpg

2.5k.png
Uzun süre boyunca açık kalıcağı için serin bir kasaya ihtiyaç var Dark Samurai 6 fanı ile bu konuda oldukça işini görücektir, işi garantiye almak içinde iyi bir işlemci soğutucu seçtim. Sadece video oynatılacağı için Onboard GPU'da yeterli olabilirdi ama TV 4K ise harici ekran kartı alarak stabil performans almak daha mantıklı olur. SSD'ye gerek duymadım sonuçta oyun oynanmıyacak, windows'un bir kaç saniye erken açılması içinde 300TL para vermeye gerek yok. Sürekli kullanımda olacağı için güç kaynağını iyi bir marka ve 80+ almak daha iyi olucaktır.

TV 4K değilse işlemciyi i5 6600 yapıp anakart *Asrock H170 Pro4/Hyper Intel H170 2133MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart (ASRH170-PRO4) - Anakart - Bilgisayar Bileşenleri seçip, ekran kartını kaldırabilirsiniz. 1080p için HD530 fazlasıyla yeterli olucaktır.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. İki sistemi de not aldım. Üzerine biraz daha düşündükten sonra toplanılan kasayı buradan paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı