2500 TL kasa tavsiyesi

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Mevcut kasamı 3 ay önce aldım ve görünüşünü çok sevsem de sıcaklık değerleri sebebiyle değiştirmek zorundayım. 2500 TL'ye kadar olup, yukarıda 360mm radyatör desteği olan, hava sirkülasyonu iyi olacak, yeterli kablo kanallarına sahip olan ve mümkünse görünüş olarak da fena olmayan bir kasa arıyorum.

Mevcut kasam ve almış olduğum sıcaklık değerlerini ek olarak paylaştım.

272666658_949910842329135_6405267989656162221_n.jpg
Forza Horizon 5 Screenshot 2022.02.19 - 20.36.16.64.png

Bu kasayı mı tavsiye ediyorsunuz hocam?
Bu kasa hakkında bilgim yok. Daha öncesinde Lian Li kasa paylaşmıştı arkadaş ancak onda 360mm destek yoktu üst tarafta. Ben de destek yok yazmıştım. Sonrasında arkadaş kasayı değiştirmiş ama ben mesajı göndermiş bulundum o yüzden düzenlemek zorunda kaldım.

Konudaki 3 kasa da iyi gözüküyor size kalmış.

Hocam aşağıdaki kasayı aldım ve monte ettim. PUBG testi yaptığımda 70 derece işlemci 75 derece ekran kartı sıcaklığı aldım. Öndeki fanları ters takmam mı lazım acaba? Bu sıcaklıklar bana bir tık fazla gibi geldi.
Hangi kasayı aldınız anlamadım? Genel olarak ön ve alttaki fanların içeriye hava alacak şekilde, üst ve arka fanların dışarıya hava atacak şekilde takılması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı