2500 TL klavye önerisi

@Dogukappa Ajazz'da fena değil aslında baktım da switchleri değişiyormuş. Bunu bir süre red olarak kullansam sonradan blue takabilir miyim? Switch fiyatları ne kadar gerçi onu da bilmiyorum çok mu pahalıya patlar öyle yapsam.

Takabilirsin hotswap klavye zaten bence switch alacaksan AliExpress indirimlerinden Akko cream yellow V3 Pro düşürmeye çalış sesi cidden keyif veriyor

Takabilirsin hotswap klavye zaten bence switch alacaksan AliExpress indirimlerinden Akko cream yellow V3 Pro düşürmeye çalış sesi cidden keyif veriyor
Hocam sesi çok tok kötü geliyor. Tabi bu bencesi. Mekanik klavyeye alıştığım içinde olabilir. Tok ses sevenler için birebir ama.

Biraz araştırdım da Razer olanın space tuşunda yay sesi falan geliyormuş ve malzeme kalitesi fiyatına göre pek de kaliteli değil diyorlar. Şu an sadece Ajazz kaldı yani seçenek olarak başka önerisi olan var mı? @belirsizz sen biliyor musun ustam.

ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM sepette 2300 TL.

Razer Blackwidow V3 Te Tenkeyless Yeşil Switch Kablolu Klavye Fiyatı ve Özellikleri bunu da öneririm yorumları iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şunu önerme lütfen. Pişmanlık tamamen.

Biraz araştırdım da Razer olanın space tuşunda yay sesi falan geliyormuş ve malzeme kalitesi fiyatına göre pek de kaliteli değil diyorlar. Şu an sadece Ajazz kaldı yani seçenek olarak başka önerisi olan var mı? @belirsizz sen biliyor musun ustam.

Ajazz nedir? Linki var mı?

Güzelmiş. @510095 hocam bilir ayrıntısını.

1720453069987.png

Şu seçeneklerden hangisi en iyisidir peki biliyor musunuz? Sessizden çok sesli olmasını istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı