ProBiSS06
Femtopat
Daha fazla
2500TL civarında uzun süre gidebilecek ve sorun çıkartmayacak bir klavye arıyorum. Klavyeden çok anlamıyorum. FPS oyun oynayacağım, bundan dolayı mekanik olması gerek(Hissiyat ve ses önemli ama çok sesli olmasın). Aynı zamanda %75 veya TKL olması lazım. Kablolu kablosuz arasında da kalmış durumundayım. Birkaç klavye önerisi aldım; bunlardan hangisini almalıyım, başka bir öneriniz varsa nedir? Sebebiyle birlikte yazarsanız çok sevinirim.
www.n11.com
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.
Son düzenleme: