2500 TL midrange mi tweeter mı?

Makaleler
12
Daha fazla  
Arabaya ses sistemi kurdum ve ses farkından dolayı şu an önlerdeki hoparlörlerin patlak olduğunu duyabiliyorum. O yüzden oraya bir takviye yapma niyetim var ama hiç anlamam bu işlerden. İlk etapta birini alacağım ya midrange ya tweeter. Sizce hangisi ilk etapta daha önemlidir? Yüksek ses severim ama cırtlak ses istemiyorum. Ses yüksek ama tok bir ses olsun istiyorum. Bu arada bütçe 2500 TL önerilerinize de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer önlerde hiç yoksa sesi sadece arkadan almak rahatsız edecektir. Bence önce önlere midrange koy, tekrar bütçe oluşunca arka pandizota tweeter eklemesi yaparsın. Pandizota tweeter eklemesi yaparken dikkat et, tweeterlar birbirinden uzak olsun. Üst üste veya yan yana koyduğunda performansını kısarsın.

Eğer önlerde hiç yoksa sesi sadece arkadan almak rahatsız edecektir. Bence önce önlere midrange koy, tekrar bütçe oluşunca arka pandizota tweeter eklemesi yaparsın. Pandizota tweeter eklemesi yaparken dikkat et, tweeterlar birbirinden uzak olsun. Üst üste veya yan yana koyduğunda performansını kısarsın.
Hocam tweeterı da arkaya değil öne takacağım zaten. Mesele ön taraftan ses almak şuan arka taraftan gayet memnunum. Ön taraf için Midrange mi Tweeter mı daha iyidir onu merak ettim ama sanırım midrange önler için ilk etapta daha elzem.

Hocam bütçeme uygun önerebileceğiniz bi midrange var mıdır peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı