2500 TL mikrofonu kaliteli kablosuz kulaklık önerisi

Hs80 in ses ve mikrofon kalitesi gerçekten güzel fakat gürültü engellemesi çalışmıyor. Uygulamasında da bulunmuyor. Discord da falan yemek yediğinizde tabak çatal seslerini falan çok alıyor harici iyi. Eğer kafanız büyükse kafa bandını sona almanıza rağmen sıkma yapar bu da uzun kullanımda rahatsız eder.
Discord'un kendi gürültü engellemesini açmıyor musunuz?

USB girişli zaten hocam kulaklık. Bu fiyata alacağınız en iyi mikrofona sahip. Rakibi yok direkt bu bütçede. Kafanız büyükse kafa bandı biraz rahatsız edebilir onun dışında istediklerinizi karşılıyor.
Hocam 1.67 yim kafam ne kadar büyük olabilir😂😂

Açılıyor ama çokta önemli bir detay değil

Açmama rağmen alıyor her şeyi denedim maalesef. Önceden blue switch klavyem vardı onu bile alıyordu. şimdi farkli klavyeye geçtim onu almıyor fare sesini almıyor allahtan

Icue uygulamasına gürültü engelleme ekleseler çok şey kaybederler belli ki eklemiyorlar

Hocam 1.67 yim kafam ne kadar büyük olabilir😂😂
Ben 1.75 civarıyım. Saçımda baya fazla ve kıvırcık. Dert etmenize gerek yok diyebilirim o zaman.

Açmama rağmen alıyor her şeyi denedim maalesef. Önceden blue switch klavyem vardı onu bile alıyordu. şimdi farkli klavyeye geçtim onu almıyor fare sesini almıyor allahtan

Icue uygulamasına gürültü engelleme ekleseler çok şey kaybederler belli ki eklemiyorlar
iCUE gerçekten kötü bir uygulama. Synapse ondan daha iyi ama Synapse'de kötü mesela, bende de V2 SE var.

En azından gürültü engelleme falan açabiliyorsunuz onda
Evet. Benim kasanın fanları direkt geliyordu mikrofona. %15 yaptım mesela öyle bile kesiyor sesimi de güzel alıyor ama iCUE'de böyle şeyler yok maalesef. Yine de 2600TL'ye bu kulaklık için iyi fiyat. Kablosuzdan vazgeçilip HS80 almak çok iyi bir tercih olacaktır.

Ben 1.75 civarıyım. Saçımda baya fazla ve kıvırcık. Dert etmenize gerek yok diyebilirim o zaman.

iCUE gerçekten kötü bir uygulama. Synapse ondan daha iyi ama Synapse'de kötü mesela, bende de V2 SE var.
Razer synapse bir türlü çözemedim ben hocam viper mini mouse var makro ayarlamak istiyorum cs gibi oyunlara ama bir türlü beceremedim bende saldım😂
Kulaklık tavsiyeniz içinde çok teşekkür ederim piyasanın baya altında şuan fiyatı hemen alıyorum.

Ben indirim ile 2300e almıştım ondan dolayı gayet güzel bir fiyata aldım diye çok gömmüyorum. Gürültü engelleme ve kafa bandı hariç 10/10 kulaklık

Ben indirim ile 2300e almıştım ondan dolayı gayet güzel bir fiyata aldım diye çok gömmüyorum. Gürültü engelleme ve kafa bandı hariç 10/10 kulaklık
Valla dediğiniz kadar güzelse hocam xpg precog sonrası uzay çağına geçerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı