2500 TL Monitör Önerisi

Escaloff

Kilopat
Katılım
19 Kasım 2017
Mesajlar
569
Çözümler
2
Yer
İzmir/Edirne
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522523673
Amazon üzerinden MSI 23.6" MAG ARTYMIS 242C G satın aldım ve ghostingi beni deli etti ben de iade ettim. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum; daha çok hikayeli, ortamın tadını çıkarabileceğim oyunları tercih ediyorum. Hz, 1 ms falan benim için çok önemli değil. Renk kalitesi iyi olsun ve rica ediyorum "ghosting" olmasın. Va panel istemiyorum. 1080p önerirseniz süper olur.
 
Son düzenleme:
Amazon üzerinden MSI 23.6" MAG ARTYMIS 242C G satın aldım ve ghostingi beni deli etti ben de iade ettim. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum; daha çok hikayeli, ortamın tadını çıkarabileceğim oyunları tercih ediyorum. Hz, 1 ms falan benim için çok önemli değil. Renk kalitesi iyi olsun ve rica ediyorum "ghosting" olmasın. Va panel istemiyorum.
 
Eğer bütçenizi arttırma şansınız olursa üzerinde çok araştırma yaptığım ve çok beğenilen bir monitör. Tavsiye ederim.
Eğer bütçenizi arttırma şansınız olursa üzerinde çok araştırma yaptığım ve çok beğenilen bir monitör. Tavsiye ederim.
VA panel istemiyormuşsunuz sonradan gördüm kusura bakmayın.
 
Amazon üzerinden MSI 23.6" MAG ARTYMIS 242C G satın aldım ve ghostingi beni deli etti ben de iade ettim. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum; daha çok hikayeli, ortamın tadını çıkarabileceğim oyunları tercih ediyorum. Hz, 1 ms falan benim için çok önemli değil. Renk kalitesi iyi olsun ve rica ediyorum "ghosting" olmasın. VA panel istemiyorum. 1080p önerirseniz süper olur.

MSI optik G241 öneririm kuzenim kullanıyor ve gayet memnun.
 

Geri
Yukarı