2500 TL monitör önerisi

Emir Kuzkaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 144Hz, göz sağlığı da ön planda olarak bir monitör arıyorum. Esneme payı var fakat 2500'ü geçmese daha iyi olur. En azından yukarı aşağı oynaması tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum, TN panel istemiyorum.

Bütçenizi an itibari ile 500 lira geçiyor fakat indirimlerle istediğiniz rakama alınabilecek bir monitör.

Anlıyorum. Şu an bütçeyi arttırmak mümkün değil denecek kadar az. İndirime girmesini beklemek mantıklı mı sizce? Yani indirim beklerken bindirimlerle karşılaşmayalım.
Biraz daha para biriktirirseniz mükemmel bir monitör.

Yanlış anlamayın ama ciddiye dahi alamadım.

Anlıyorum. Şu an bütçeyi arttırmak mümkün değil denecek kadar az. İndirime girmesini beklemek mantıklı mı sizce? Yani indirim beklerken bindirimlerle karşılaşmayalım.
Öngörüde bulunmak ve buna bağlı mağdur olmanızı hiç istemem. Fakat monitörün bu hali bile pahalı bana kalırsa. Fiyatlar yeterince şişirildiği için indirim adı altında bir miktar ikramda bulunulabiliyor.
Bu monitörü geçtiğimiz sene şubat ayında 1890 liraya satın aldım.

İstanbul veya Ankara'da oturuyorsanız mağazadan bu ürünü alabilirsiniz. Yanında şu an en ucuz 460TL'ye satılan kulaklık veriliyor.

Öneriniz için teşekkürler fakat sistemi ve kulaklıkla mousemizi aldık. Cloud 2 aldık.
LG 24GN600-B 24" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ürüne öneriniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı