2500 TL Monitör Tavsiyesi

Bütçe
2500
Katılım
17 Ekim 2019
Mesajlar
998
Çözümler
6
Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 2500 TL civarında üstüne çok çıkamam. 144 veya 165 Hz monitör bakıyorum. Paneller hakkında çok bilgim yok. Ağırlıklı MOBA ve FPS oyunları oynuyorum. Birden çok monitör önerip şu şu yüzden bu bu yüzden daha iyi diye belirtirseniz de iyi olabilir. @kino Hocamın önerisiyle RX6600 aldım. Monitör yükseltmem de bu yüzden olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolaylı yoldan monitör 2500TL'ye geliyor. Coil Whine çıkma şansı var ama monitörde bilginiz olsun, çıkarsa iadeyle değişimle vs. uğraşmak istemiyorsanız başka bir modele bakabilirsiniz.
 
Gerçekten özellikleri ve dış görünüşü hoşuma gitti. Yalnız şu modellerde gözüme takıldı. Sizin ki ile bunlar arasında nasıl bir fark vardır? Hangisi daha iyidir?

Asus TUF
Viewsonic
Başka model Acer
 
@kino bende IPS panel için en canlı renkler diye okumuştum. Doğru ise bu panel üzerine yoğunlaşayım, sizin attığınızı da listenin başında tutacağım.
@kino Odyssey G3 ve MSI Optix çok ilgimi çekti. 165 veya 144 Hz olması çok bir fark yaratmıyor benim için. Şuan Acer Nitro ve bu 2 model arasında çok kararsız kaldım. Gören başka arkadaşlar varsa onlarda yorum yapabilir.
Birde son olarak Aoc C24G1. Yani bu 4 modelden birini alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.
1. Acer Nitro
2. Odyssey G3
3. MSI Optix
4. AOC C24G1
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı