2500 TL monitörsüz sistem

Bu sistemi alıp monitörü bu model yapmanızı öneririm. ASUS VP228TE 21.5'' 1ms Full HD Led Monitör Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Ekran Alıntısı.PNG

RX 470'e 500w az gelmez mi özellikle ilerideki bir upgrade için yeterli olmayacaktır. Onu 600w yaparsak güzel olur diye düşünüyorum.

Rx 480 için bile yeterli olan bir watt değeri. Tabi ki dediğiniz gibi ileri ki dönemde yapmış olduğunuz yükseltmeler için yetmeyebilir fakat bütçen dahilinde önerebileceğim güç kaynağı buydu. 600w alırsan tabiki daha iyi olur. Ama 80+ sertifikası olmadan bir güç kaynağı almanı önermem onu söyleyim.

Bütçeni azıcık daha artırıp bunu almanı öneriyorum (Güç kaynağı 80+ Bronze sertifikasına sahiptir ve bu sistem için gayet yeterlidir.) (Monitör IPS paneldir.) (Teknobiyotik.com) :

3127.jpg

Yukarıdaki pahalı dersen kasadan kısıp böyle birşey alabilirsin :

3057.jpg

Son düzenleme:
O 64 GB lık SSD yi almak yerine güç kaynağının kalitesini artırmak daha mantıklı ve 500 GB bana yeterli HDD olarak 1TB gereksiz sonuçta youtuber değilim normal bir oyuncuyum bu kadarı gereksiz. Ayrıca Acer yerine AOC nin çok güzel monitörleri var bunlara göre bi sistem sunabilirseniz çok sevinirim.

Bu güç kaynağı 80+ bronze sertifikalı ve bu sisteme fazlasıyla yeterli. Sertifikasız, dandik bir güç kaynağı değil bu. Fazla fazla artacak. Artık onu kafaya takma, 500w 80+ bronze güç kaynağı sana hiç bir sıkıntı çıkarmayacak ve diğer parçalara daha fazla bütçe kalacaka. Monitör olarak da madem acer sıcak gelmiyor, BenQ monitörlerini öneririm. Oldukça prestijli bir monitör markası. Harddisk konusuna gelecek olursak da 500 gb'lık versiyonu sadece 14 tl daha ucuz. Yani 1 tb'ın yarı fiyatı gibi bir fiyat hayal etme harddisklerde. 14 tl için 500gb alandan vazgeçmeni istemem. Buyur bakalım (Ayrıca bu sisteme sonradan, maddi durumun uygun olduğunda ssd eklemeni öneririm.) :

3067.jpg

O 64 GB lık SSD yi almak yerine güç kaynağının kalitesini artırmak daha mantıklı ve 500 GB bana yeterli HDD olarak 1TB gereksiz sonuçta youtuber değilim normal bir oyuncuyum bu kadarı gereksiz. Ayrıca Acer yerine AOC nin çok güzel monitörleri var bunlara göre bi sistem sunabilirseniz çok sevinirim.
Ekran kartını yurt dışından almanda sakınca var mı onu söyle bana. Eğer yurt dışından alma imkanın varsa RX 480 veya GTX 1060 takıp yanına SSD bile ekleyebiliriz sistemin. Hatta oyuncu monitörü de ekleriz. Gigabyte Windforce GTX 1060 3GB 804.14 TL tutuyor amazon.com üzerinden. Parçaları da kendin takmak daha iyi olur. Başkasına taktırırsan kabloları falan kötü dolaştırabilir, hata yapar senin üstüne atar. Bunun gibi sorunlar çok yaşandı, forumda da var. Sinerji'den PC toplatan birisi PC eline geldiğinde arızalı geldiğini geri yolladığında işlemcinin hasarlı olduğunu öğrendiğini ve suçun kendisine atıldığını falan söylüyordu. Bu yüzden parça alırken bırak kutularında kalsın, kendin tak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı