2500 TL mouse önerisi

Bütçe
2500 Tl

Ramobeko

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yıllarca MSI GM10 modelini kullanıyorum artık miladını doldurmak üzere. Bu modele benzer bir mouse arıyorum. Genel olarak piyasaya baktığımda Razer modellerini gördüm ama emin olamadım. 2500 TL'ye kadar önerebileceğiniz bir mouse modeli var mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-essential-mouse-128256.html bu fareyi düşündüm, kronik bir sorunu mu var mı?

Merhaba arkadaşlar yıllarca MSI GM10 modelini kullanıyorum artık miladını doldurmak üzere. Bu modele benzer bir mouse arıyorum. Genel olarak piyasaya baktığımda Razer modellerini gördüm ama emin olamadım. 2500 TL'ye kadar önerebileceğiniz bir mouse modeli var mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-deathadder-essential-mouse-128256.html bu fareyi düşündüm, kronik bir sorunu mu var mı?

Kotu bir mouse, ederi 500 TL var veya yoktur. Scroll sorunuda var.

Hocam konu dışı sizin mesleğiniz nedir? Bütün klavye mouse vs lerin sorunlarını vs çok iyi biliyorsunuz.

Hocam konu dışı sizin mesleğiniz nedir? Bütün klavye mouse vs lerin sorunlarını vs çok iyi biliyorsunuz.

Üniversite okuyorum hocam. İlgim var bu tarz şeylere, kendi denediğim bir cok ürün var denemediklerimide kullanici yorumlari ve tarafsiz incelemelere gore oneriyorum veya onermiyorum.

Üniversite okuyorum hocam. İlgim var bu tarz şeylere, kendi denediğim bir cok ürün var denemediklerimide kullanici yorumlari ve tarafsiz incelemelere gore oneriyorum veya onermiyorum.
Anladım hocam, yolunuz açık, incelemeniz doğru olsun.

Hocam bütçe A7 Ultrayada yakın onu önerirmisiniz ?
Ayrıca kendim için A7 ultra ve RAWM ES21 pro arasında kaldım.

Hocam bütçe A7 Ultrayada yakın onu önerirmisiniz ?
Ayrıca kendim için A7 ultra ve RAWM ES21 pro arasında kaldım.

RAWM yapi kalitesi olarak daha iyi. RAWM alabiliyorsaniz alin gecin. A7 Ultra ancak butce 3000'e cikmiyorsa alinir. Kendimede bu butcede alacagim ilk mouse RAWM olur.

Teşekkürler hocam.
Rival 300S ten geçiş yapacağım.
Boyut farkı dolayısıyla biraz daha A7 ultraya yakındım fakat bu bütçede dediğiniz gibi RAWM daha mantıklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı