2500 TL Notebook Tavsiyesi

Çağdaş Çağ

Hectopat
Yer
Dünyanın Başkenti İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İktisatçı
Arkadaşlar merhaba,

Asus X550JX-XX171D GTX 950M Notebook linkte yer alan laptopu almayı düşünüyorum fakat tam emin değilim. Bütçeme göre en iyisini seçmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun kalırım.

Pcdepo'da problem olunca Ebrar bilgisayarın sitesinden almayı planladım. Bu konu hakkında da yorum yaparsanız sevinirim. Daha uygun oluyor sanırım. Herkese iyi günler.

2500 lira civarında oyun için en iyi seçenek X550JK.
Geçen yaz başında arkadaşım ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK bu laptopu almıştı ve ısınması harici gayet memnun. (Yani sizin seçtiğiniz 12 GB ram i olan versiyonu)
Ama ben olsam i7 seçmez ve Asus X550JX-XX099D 12GB GTX 950M Notebook (yani seçtiğiniz laptopun i5 versiyonu ve Ebrar Bilgisayar tarafından 8 GB RAM eklenmiş versiyonu) bu laptopu seçerdim. 100 lira cebimde kalırdı. Ayrıca 12 GB RAM ile birlikte ayrıyetten 150 lira kadar daha kar ediyosunuz. (Oyun için işlemciye çok da gerek yok. İ5 de yeterlidir 950m için.) Cebinize kalan toplam 250 lira ile -eğer ki kullanmıyorsanız- dvd sürücüsü yerine ssd takviyesi yapar tam bir canavara çevirirsiniz makinanızı. Umarım ille de i7 olsun diye bi takıntınız yoktur.

2500 lira civarında oyun için en iyi seçenek X550JK.
Geçen yaz başında arkadaşım ASUS X550JX CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK bu laptopu almıştı ve ısınması harici gayet memnun. (Yani sizin seçtiğiniz 12 GB ram i olan versiyonu)
Ama ben olsam i7 seçmez ve Asus X550JX-XX099D 12GB GTX 950M Notebook (yani seçtiğiniz laptopun i5 versiyonu ve Ebrar Bilgisayar tarafından 8 GB RAM eklenmiş versiyonu) bu laptopu seçerdim. 100 lira cebimde kalırdı. Ayrıca 12 GB RAM ile birlikte ayrıyetten 150 lira kadar daha kar ediyosunuz. (Oyun için işlemciye çok da gerek yok. İ5 de yeterlidir 950m için.) Cebinize kalan toplam 250 lira ile -eğer ki kullanmıyorsanız- dvd sürücüsü yerine ssd takviyesi yapar tam bir canavara çevirirsiniz makinanızı. Umarım ille de i7 olsun diye bi takıntınız yoktur.
Alırken i7'li versiyon olsun diye seçmiştim. Tabi performası da cabası. Acaba ısınma problemi kronik midir? Ram eklemesini şuan ki laptopumda yer alan ram'lerden yapacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı