2500 TL oyun bilgisayarı önerisi

Bütçe
2500 TL
Şu anki bilgisayarımdaki ram miktarı 4 GB. 4 GB daha almayı düşünüyorum. bu dediklerinizle beraber bütcemin altında oluyor.

Şu anki bilgisayarımdaki ram miktarı 4 GB. 4 GB daha almayı düşünüyorum. bu dediklerinizle beraber bütcemin altında oluyor.
Sonda yazdığıma dikkat etmediniz sanırım.
Ayrıca dediğiniz imkansız muhtemelen DDR3 bir RAM'iniz var ve anakartınız Ryzen 3 1200'e uymayacak.

Merhaba. GTA 5'i akıcı oynatacak şekilde bir bilgisayarım olsun istiyorum. Bütceyi az da olsa gecebilir. Şimdiden teşekkürler. (Monitör dahil değil sadece kasa)

Öneririm ileride ekran kartı takarsınız ya da işlemci yükseltirsin on numara PC olur. Belki kasayı değiştirirsin.

Teşekkür ederim. İnceleyeceğim.

O sistem alınmaz bulaşmayın. İçinde Everest markalı C4 mevcut. SSD kronik sorunlu. Benim dediğimi yaparsanız daha fazla performans alırsınız.
Seni linç ettiğimiz falan yok. İnsanlara yanlış bilgi verip, paralarını çöpe attırıyorsunuz.

O sistem alınmaz bulaşmayın. İçinde Everest markalı C4 mevcut. SSD kronik sorunlu. Benim dediğimi yaparsanız daha fazla performans alırsınız.

Bende kasayı değiştirirseniz güzel olur dedim hem SSD kronik sorunlu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…