2500 TL oyun bilgisayarı

Doların düşmesini beklerken skylake serisinden sonraki seriye geçmiş olursunuz zaten. K ibaresi olmayan işlemciye O.C olmuyor onun için stok soğutucu seni idare eder. Ekran kartını yükseltirsen iyi olur.
O zaman sistemime yeniden göz atıp düzenleyeceğim. Bazı yerlerden kısmam gerek skylake sistem için

Böyle bir sistem gayet iyi olacaktır internetten daha da ucuza getirirsin. Kasa konusunda kişisel tercihine kalmış 500w kaliteli bir PSU + kasa işini görecektir aşağı yukarı aynı fiyata bulursun zaten.
1 tb HardDisk zaten eski pc den kalma vat onu çıkarabilirim

Ben olsam o bütçeye AMD sistem toplarım daha performanslı olur. Kasa görünüşünü beğenmezsen değiştirebilirsin ayrıca SSD eklemedim o bütçeli sisteme SSD daha sonradan da eklenebilir. Ayrıca ilk defa AMD sistemi toplamayı kafama koydum. :D
asda.png

İnternetten alacağın için 2400 2500 civarına hatta daha ucuza gelecektir tabi iyi araştırmak gerekli. Birde doların biraz düşmesini beklemeniz daha da yararınıza olacaktır.

7200 RPM mi ?
Evet 7200 RPM. ssd yi daha sonra da alabilirim az önce önerildi gibi.

Ben olsam o bütçeye AMD sistem toplarım daha performanslı olur. Kasa görünüşünü beğenmezsen değiştirebilirsin ayrıca SSD eklemedim o bütçeli sisteme SSD daha sonradan da eklenebilir. Ayrıca ilk defa AMD sistemi toplamayı kafama koydum. :D
Eki Görüntüle 129516
tercihimi intelden yana kullanmak istiyorum :D

Bence APU sisteme ekran kartı eklemek gereksiz o paraya daha güzel mimarili işlemciler kullanılmalı. HDD parasını ekran kartına yatırım yaparak çok daha performans alırsınız ya da SDD 240 GB yaparsınız tercih size kalmış.

Arkadasinda dedigi gibi su zamanin en iyi f/p urunu i5 6500 vs r9 380x'tir . Bu ikisini kullanabilirsen cok iyi olur . Z3 plus adli kasada bu ikisi icin yeterlidir . Ekstra Cpu faninada OC yapmiyacaksan gerek yok . Bana kalirsa SSD asiri gereksiz . Sahsen 6000 tllik bir sistem toplasam genede koymam ssd . Ayrica piyasada r9 380x gibi bir kart varken gtx 960 oneren arkadaslarin mantigina anlam veremiyorum .

Son düzenleme:
Bana kalirsa SSD asiri gereksiz . Sahsen 6000 tllik bir sistem toplasam genede koymam ssd .
SSD kullanmıyorum fakat sayısal verilere bakılırsa gerçekten çok hızlı onu alınabilir yapan da bu zaten bütçem olduğunda alır mıyım bilmiyorum beklemeye alışmışım ben kendi sistemim de. :) ( Intel Pentinium efsanesi kullanıyorum hala 10 senelik bilgisayar :) )

SSD kullanmıyorum fakat sayısal verilere bakılırsa gerçekten çok hızlı onu alınabilir yapan da bu zaten bütçem olduğunda alır mıyım bilmiyorum beklemeye alışmışım ben kendi sistemim de. :) ( Intel Pentinium efsanesi kullanıyorum hala 10 senelik bilgisayar :) )
Hay maşallah onla büyümüşsün :D ancak ssd çok çok önemli özellikle de oyun oynamak için. Günlük kullanım için ise dediğin gibi o kadar gerekli bi şey değil ssd :d

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı