2500 TL oyun için klavye önerisi

Bütçe
2500
Anladım hocam, ben kimlik falan doğrulamadım. Ama İyzico yüklü kartım da kayıtlı İyzico'dan ödemiştim. Kimlik miymiş tek olay.

Evet hocam kimlik lazım. Ancak daha önceden İyzico'dan bir şey aldıysan yararlanamıyorsun bende annemin hesaptan yaptım :(. Ayrıca klavye çok hoşuma gitti 8000 mAh bataryası var tahminimce 1 ay gider sarjı :D. Switchlerini noname sanıyordum ancak KTT markasının switchleri çıktı gayet güzel marka switchleri de kaliteliymiş araştırma sonucunda öğrendim. Sesi de çok hoş tok sesi var Aula F75'teki gibi ses yalıtımı yapmışlar. Ayrıca gasket mound olması da bayağı güzel. Keycapsleri zaten hoşuma gitti RGB olması da benim için çok iyi.

Kral ilk linkin siyahı var mı?

Maalesef hocam olsaydı keşke bende olsa alacaktım.

Evet hocam kimlik lazım. Ancak daha önceden İyzico'dan bir şey aldıysan yararlanamıyorsun bende annemin hesaptan yaptım :(. Ayrıca klavye çok hoşuma gitti 8000 mAh bataryası var tahminimce 1 ay gider sarjı :D. Switchlerini noname sanıyordum ancak ktt markasının switchleri çıktı gayet güzel marka switchleri de kaliteliymiş araştırma sonucunda öğrendim. Sesi de çok hoş tok sesi var Aula F75'teki gibi ses yalıtımı yapmışlar. Ayrıca gasket mound olması da bayağı güzel. Keycapsleri zaten hoşuma gitti RGB olması da benim için çok iyi.

Maalesef hocam olsaydı keşke bende olsa alacaktım.

İyzico'dan başka bir şey aldıysan derken hocam, orayı anlamadım. Kimlik doğrulaması yapmadım diye 2.5 klık alışverişten cashback alamadık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı