2500 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

Bro hard diskim ve kasam var valla böyle leddi falan onları kendim ayarlarım boşuna onlara 400-500 tl vermiyim ve harddiskle açıkcası fazla işim olmaz yani kolay doldurmam.Şimdi bide o sistemi bana kasa sız ve harddiskiz atabilirmisin rica etsem?
Kasa var derken PSU var mı varsa kaç W ve verimliliği ne kadar?

ya kardeş valla bildiğim kadarıyla psu güç kaynağı oluyor kasa güzel güç kaynağıda garip böyle salak salak sesler çıkartıyor arada ve kaç woltaj onu bilmiyorum ve bilgisayardan çok fazla anlamıyorum

ya kardeş valla bildiğim kadarıyla psu güç kaynağı oluyor kasa güzel güç kaynağıda garip böyle salak salak sesler çıkartıyor arada ve kaç woltaj onu bilmiyorum ve bilgisayardan çok fazla anlamıyorum
Bilgisayarının PSU'su yetiyorsa bu sistemi al bu siteden 20 güne geliyor ürünler yurtdışından geldiği için ama şu an en iyi dizilebilecek sistem bu maalesef.
Ekran Alıntısı.PNG

Kardeş ayıptır sorması neden gene pahalandı bu sistem 550 tl falan azalması gerekiyordu gene parçamı değiştin :D ama efsane sistem galiba alabilirim bunu iyi geceler güzel kalpli insan

Kardeş ayıptır sorması neden gene pahalandı bu sistem 550 tl falan azalması gerekiyordu gene parçamı değiştin :D ama efsane sistem galiba alabilirim bunu iyi geceler güzel kalpli insan
GTX 1050 idi ekran kartı GTX 1060 3 GB yaptım.İşlemcide Ryzen 1200 idi i3 8100 yaptım.

İkinci el Fx 8150 ,Gigabyte Fxa 990 Ud3 ,8Gb Ram, Cpu kule soğutucusu var 850 lira. Bunun yanına bir SSd ve ekran kartı 1050 ti alınır sıfır olarak.2500 lık bir kasa olur.
2500 liraya basit bir Pc toplamak bile dolar 5300 olmuş, toplamak imkansız gibi bir şey artık..

Link paylaşma yasakmı değilmi bilmiyorum ama paylaşıyım eğer yasak ise kaldırırım zaten.Sizce bu bilgisayar iyimidir?

Gtx 1050 Ti Li Quad Core Oyun Canavarı - n11.com
Dostum bunun gibi yerlerden hazır sistem alınmaması taraftarıyım ben. Sebebi ise sana sıfır parça yolladıklarının bi kanıtı yok ayrıca kutu yollamıyor çoğu yani garanti yanar kutu olmadan ayrıca donanım hakkından detaylı bilgiler vermiyor.

Aldıysan aldın çünkü artık zor dolar 6 oldu ve artık 5000 tl ile 1060 alamıyorum o parayla da ancak işlemcisini alırsın bilgisayarın geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı