2500 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Peki BlackShark V2 X alıp yanına ses kartı almak mı mantıklı yoksa ses kartlı olanı mı (1000 TL fark var) çünkü ses kartından dolayı eleştiren gördüm birkaç tane bir de kablosuz olarak Arctics 1 Wireless nasıldır?

Arctis 1 Wireless v2ye yanaşamaz bile. V2 almanız daha doğru olur. V2xteki sürücüden daha iyi.
 
600 TL fark vermeye değer diyosanız tamam.
İkisi de birbirine benzer kulaklıklar. Ama BlackShark V2 E-Spor kulaklığı olduğu için daha çok oyunlar için tasarlanmış. Ben Kraken V3'ü görünümünü daha çok sevdiğim için ve RGB olduğu için seçtim. Ve 600 TL'yi vermeye kıyamazdım herhalde. Hatta HyperSense yani titreşimli versiyonu için 1000 TL fazladan versem mi diye düşünüyordum yine kıyamadım ondan da vazgeçmiştim. Ben olsam 600 TL fazla vermem sonuçta ikisinin arasında çok fark yok. Epey'den falan aralarındaki farka bakın isterseniz.
 
İkisi de birbirine benzer kulaklıklar. Ama BlackShark V2 e-spor kulaklığı olduğu için daha çok oyunlar için tasarlanmış. Ben Kraken v3'ü görünümünü daha çok sevdiğim için ve RGB olduğu için seçtim. Ve 600 TL'yi vermeye kıyamazdım herhalde. Hatta hypersense yani titreşimli versiyonu için 1000 TL fazladan versem mi diye düşünüyordum yine kıyamadım ondan da vazgeçmiştim. Ben olsam 600 TL fazla vermem sonuçta ikisinin arasında çok fark yok. Epey'den falan aralarındaki farka bakın isterseniz.

Razer Kraken V3 vs Razer BlackShark V2 Side-by-Side Headphones Comparison bayağı fark var. V2 çok daha iyi ve değer fiyata.
 

Geri
Yukarı