2500 TL palm grip mouse önerisi

simpforbf

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Aktif olarak Razer Cobra kullanıyorum fakat kablosuz fareye geçmek istediğim için değiştireceğim. Aklımda 2. elden Razer Cobra Pro almak var çünkü zaten kullandığım farenin kablosuz hali. Bunun dışında VXE R1 Pro Max düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?

Merhaba. Aktif olarak Razer Cobra kullanıyorum fakat kablosuz fareye geçmek istediğim için değiştireceğim. Aklımda 2. elden Razer Cobra Pro almak var çünkü zaten kullandığım farenin kablosuz hali. Bunun dışında VXE R1 Pro Max düşünüyorum. Sizin önerileriniz nelerdir?
tartışmasız suan en iyi fiyatına göre scyrox v8 gaming gen tr den yada wraith'ten

Scyrox V6 al gec. Dengi yok fiyat bandinda.

Scyrox V6 al gec. Dengi yok fiyat bandinda.

Düzelttiğiniz için sağ olun 😀
Günde 5-6 kere mouse önerisi konusu açıldığı için kafam karışabiliyor bazen.

Scyrox v6. İyzico ile 2700TL'ye denk geliyor.

Arkadaşlar bütçemin 2500'den çıkmasının imkanı yok gibi duruyor bayağı bir baktım ama. Ya VXE R1 Pro Max alacağım ya da elime oturmasını vs. sevdiğim için 2. elden garantili Razer Cobra Pro.

R1 Pro Max'ten daha iyi.

Hocam şimdi ben pek anlamadım. Bir arkadaşıma hediye alacağım için onun isteklerine göre açtım konuyu kendisi Technopat vs. kullanmadığı için. Bir şekilde bütçeyi scyrox a çıkarsam bile bazı yerlerde palm gripe uygun değil VXE uygun denmiş bazı yerlerde tam tersi denmiş. Bana net bir açıklama ve öneri sunabilir misiniz? Düzgün bir şey seçmiş olalım.

Hocam şimdi ben pek anlamadım. Bir arkadaşıma hediye alacağım için onun isteklerine göre açtım konuyu kendisi Technopat vs. kullanmadığı için. Bir şekilde bütçeyi scyrox a çıkarsam bile bazı yerlerde palm gripe uygun değil VXE uygun denmiş bazı yerlerde tam tersi denmiş. Bana net bir açıklama ve öneri sunabilir misiniz? Düzgün bir şey seçmiş olalım.
Scyrox V6 Palm grip icin uygun. V8 modeli claw icin. VXE butun tutus bicimlerince kullanilabilir ama MCHOSE varken alinmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı