2500 TL PS4 Slim vs PC

PS4 oyunlarına pahalı diyenler damlamis :) İşi bileceksin. İndirim kovalayacaksin.

30 liraya GTA 5 aldım. 30 liraya Steam'de dusmusmuydu GTA 5?
 
PS4'ün ömrü şu andan itibaren en fazla 3 yıldır. Oyunları da bana kalırsa hala çok pahalı. Dediğiniz gibi Online oynayacaksanız da her ay para ödemek zorunda kalacaksınız. Yerinizde olsam beklerdim, hem GPU hem de CPU alanında hem Intel hem AMD hem de NVIDIA'nın yeni serileri geliyor. Yeni nesil almayacak olsanız bile önceki nesil ucuzlar. İkinci el de bir seçenek tabi.

Sana katılmıyorum kardeşim. PS3 bile hayla baya satılıyorken, PS2 en çok satma özelliğini koruyorken bunun en az 5-6 sene ömrü olduğunu iddia ediyorum. Fakat fikrine saygı duyuyorum.
Bak hayla PS3 alan satan bile baya var ve PS3 2006 da çıktı hatırlatırım.
 
Farkında mısın bilmiyorum da RX570 ac oddysey gibi optimize edilmemiş bir oyunu bile High ayarlarda 40 FPS'in altına düşürmeden oynatan bir kart. 3 yıl sonraki oyunları da gayet açar. Ultra ayarlarda açar demiyorum ama açar. Zaten PS4 30 FPS'in üzerine asla çıkmayacağı için burada mantıklı tercih apaçık ortada. Ayrıca garantisiz ikinci el alsın gibisinden bir şey de söylemedim. Sapphire Nitro+ veya Gigabyte Aorus gibi en kaliteli sıfır modeller bile 900 lirayken ikinci el neredeyse hiç kullanılmamış garantili bir kartı 700 liraya bulmak işten bile değil. Upgrade seçeneği de var ayrıca. Zaten PS alırsa illa o parayı oyunlara ve PS Plus aboneliğine verecek.
PS4 Pro'lar genellikel 60 FPS alıyor bir çok oyunda.
Ayrıca PS4 Slim'ler de bazı oyunlarda 60FPS alır.
Fakat önemli olan gözü tatmin etmesidir. Öyle oyunlar var ki 25 FPS de bile kasıyor hissi vermez.
PS4 konsol olarak bunu kendisi sunuyor zaten (diye biliyorum).
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı