2500 TL PSU Önerisi

• Konuyu başlatan Airi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.229
Sarı etiketli değil sanırım geçenlerde bayağı olay yaşadık. M.2 SSD montajlarken sıcaktan terliyordum anakarta bir damla düştü bir macera başladı bilgisayarcı psunda yanmış anakartla beraber dedi PSU sattı bana OEM ürün. Evde hayır olamaz olamaz diye şarapçı dayı gibi nidalar atıyorum. Çok meraklıyım tabii kendim hemen VS550'nin güç kablolarını bağlayıp evde tekrar denedim sıkıntısız çalıştı o gün ki korku yetti bana :D şu anki sistemime ucu ucuna yetiyor sanırım 550 watt.
Klasik bilgisayarcı işte.

Çok ucu ucuna yetiyorsa dediğim modele geçip kendi ürününüzü 2. elden satabilirsiniz isterseniz.

Bu arada konuyu biraz kirlettik ama alınabilecek en iyi ürünler yukarıda duruyor zaten. Konu sahibi kusurumuza bakmasın.

Klasik bilgisayarcı işte.

Çok ucu ucuna yetiyorsa dediğim modele geçip kendi ürününüzü 2. elden satabilirsiniz isterseniz.

Bu arada konuyu biraz kirlettik ama alınabilecek en iyi ürünler yukarıda duruyor zaten. Konu sahibi kusurumuza bakmasın.

Düşünüyorum hocam da şu an dünyanın masrafını yaptım bilgisayara. PSU yuda kaldırabilecek ekonomiyi tükettim :D konu sahibi kusurumuza bakmasın :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı