2500 TL R9 270X sistem yükseltme

Ahmet Koyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistemime önümüzdeki yaz bi yükseltme yapmak istiyorum neler yapabilirim taktik verebilir misiniz ?

R9 270x
i5 3330 3.ghz
H61M-D anakart
8 GB RAM

Bütçe olarak 2500 falan olabilir.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 Skylake bir sistem derim. Ekran kartın iyi. Eğer daha iyisi lazım dersen de bir şeyler yapabiliriz.

Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

ASUS Z170-P D3 Intel Z170 Soket 1151 DDR3 3100MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

Toplam 1350 TL ediyor. İstersen RAM'ları falan satıp DDR4 Sisteme de geçiş yapabilirsin. Sana kalmış. Ekran kartını değişeceksen de belli bir ücrete satıp kalan 1150 üzerine ekleyip ya bunu
MSI Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı yada paran yeterse bunu
Galax Nvidia GeForce GTX 970 HOF 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı al. Dediğin ücrete denk getirmeye çalışarak dediklerime yakın bir şey yapabilirsin. Ekran kartını değişmesem ne olur diyebilirsin kendine. Bence bir şey kaybetmezsin. Kötü bir kartın yok. Ama üst düzeye çıkacağım diyorsan yetersiz kesinlikle. Hadi kolay gelsin, alacakların şimdiden hayırlı olsun.

Sistemini upgrade etmene gerek duymuyorum şahsen. Sandy bridge kullanıcıları bile sistemini ekran kartı dışında yükseltmeyi düşünmüyor.

Skylake geçmek istermisiniz ? Yinede ben yazayım.

Skylake'e geçmek isterseniz:
Adsız.png

Yok ben normal 1150 soketle devam edim diyorsanız:
1.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı