Evga'nın FTW modeli sadece MSI'dan iyidir. SC modelini düşünüyorsan tavsiye etmem.
Evga'nın FTW modeli sadece MSI'dan iyidir. SC modelini düşünüyorsan tavsiye etmem.
Almayı düşündüğün 3 markada kaliteli markalar, malzeme kalitesi ve soğutma olarak başarılı firmalar. Ucuz olanı almanda bir sakınca yok.
Gigabyte modelini almalısınız. 970'de olduğu gibi bu seridede iyiler. Almanızı tavsiye etmemin bir nedeni ise 1070'dede 970 gibi bir sorun çıktı. MSİ , ASUS gibi birçok marka micron bellek kullandı. Buda kartı O.C gibi durumlarda kısıtladı ve bazı arkadaşlar kartlarının fanlarının durmadan dönmeye başladığını söyledi ama Gigabyte ve bir kaç marka daha (Zotac falandı herhalde hatırlamıyorum) samsung marka bellek kullandılar bu bellekler daha sorunsuz ve O.C konusunda kısıtlamazlar onun için Gigabyte modelini almalısın.Evga gtx1070 FTW almayı düşünüyorum peki garanti konusunda nasıl Evga ?
Olayı büyütmüyorum. Gigabyte iyi iş çıkardı dedim. Bundan dolayı tavsiye ettim. Zaten alacakken içinde daha pahalı olmasada daha kaliteli bellekler olsa kötümü olur ?@İdris Usta Dediğin olay büyütülecek bir sorun değildi, BİOS güncellemesiyle sorunlar giderildi.
Katılıyorum.Samsung bellekler, Micron belleklere göre daha performanslı GTX 1070 modellerinde. Diğer firmaların sorunları BİOS güncellemesiyle çözüldü. Gigabyte alabilir, çok iyi bir markadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.