2500 TL R9 380X Sistem Toplama

Ekran kartı güncelleyecekse güncelleyebilir önünde bir engel yok anakartla ilgili. Aynı noktaya geldik şimdi daha iyi ses gibi ek özellikler isteniyorsa tabiki alınır Gaming serisi anakart, ama önemli değilse o anakartla bileşenlerinden daha az performans alırsın gibi birşey yok. Bu kişisel tercih meselesidir bu konuda doğru yanlış diye birşey yok.

İkimizde aynı şeyi diyoruz da siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz. Ben adama SEN KÖTÜ PERFORMANS ALIRSIN DEMEDİM ÇÖP BİR ANAKART ALMIŞSIN DEDİM. EĞER ARKADAŞ B150 BOZOOKA ALIRSA GENE AYNI PERFORMANSI (FPS OLARAK) ALIR FAKAT DAHA İYİ BİR ANAKARTA SAHİP OLUP GELECEĞE DÖNÜK SİSTEMİ OLUR. Sizin dediğinizi dedim ben zaten

Gaming modeli de olabilir oda güzel fakat bu anakartı alırsan çok daha uzun ömürlü olur.

Gaming modeli de olabilir oda güzel fakat bu anakartı alırsan çok daha uzun ömürlü olur.
Anakarttan yana sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Zaten oc yapmayacağım. Herhangi bir parçayı zorlamayacağım. Bazooka biraz pahalı olduğu için h110m gaming almayı düşünüyorum.

H110m soket ucuz diye yerin dibine batırılmış. H110m anakartın neyi B150m'den eksik B150m ile arasındaki fiyat farkına değecek kadar kalite farkı var mı? Bu sorulara cevabı ben yazayımda alıcı arkadaş karar versin. B150m'de H110m'den fark olarak 2 fazla bellek soketi ve birkaç fazla usb girişi var. Malzeme kalitesi B150M'de neyse aynıdır.

Anakarttan yana sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Zaten oc yapmayacağım. Herhangi bir parçayı zorlamayacağım. Bazooka biraz pahalı olduğu için h110m gaming almayı düşünüyorum.

O daha iyi olur o anakarta oranla ama 2600 civarına mı ne denk geliyor zaten b150 bozookalı sistem.

Hocam onla alakası yok soketle alakalı değil. R9 380x alacaksam h110 almak yerine b150m bozooka almak daha doğru o anakart en ucuz anakart diğerlerine göre çöp demek yanlış bir düşünce mi??

6600K, 6700K gibi overclock'a müsait işlemcilerle kullanılması performansa katkı sağlamayacağından ve daha fazla ısınacağından ayrıca H110m'in Z170 serisi anakart bileşen kalitesiyle kıyaslanamayacağından önermem doğru olmaz. Ama bunlardan hariç diğer işlemciler içinde çok üst seviye anakart almakta şart değil. Sonuçta o işlemciler düşük TDP'ye sahip olduklarından ve bu işlemcilerde hız aşırtma imkanı olmayacağından bence fazlasına gerek yok. H110m almak isteyenin önce işlemcisine bakarım sonra ekran kartına bakarım her ikide sorun yaşatmayacak çaptalarsa H110m için niye alıyorsun o anakart çöp demem.

Son düzenleme:
Optik sürücüye gerek yok. İşlemciyi i5 6500 alıp anakartı h110m gaming olarak değiştiricem. Onun dışında alabilirim o sistemi ve hangi siteden topladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…