Krieg The Psycho
Hectopat
Daha fazla
R9 380x ekran kartı alıyor arkadaş çok düşük bir anakart almasına çöp derim ben. R9 380x gibi bir kart alırken neden b150 bozooka gibi bir anakart almasını önermeyeyim ki?? Dediğim gibi birşeye çöp denilmesi için diğerlerinden düşük olması lazım ki ona çöp diyelim. O mantıkla bütün anakartları tercih edebilir 1151p olarak arkadaş 2500 tl ayırmış ben webdenaldan b150m bozookalı sistemi 2600 e getirdim. Adama o anakart ı almak yerine onu tercih et bir 100 tl daha katıp kafan rahat olsun demek hiç de acayip değil. En ucuz anakarta çöp de derim kötü değil belki ama diğerlerine göre kötü olması zaten onu çöp yapıyor yani 150-200 tl ye anakart mı alınır hele r9 380x gibi bir sisteme bana bir zararı yok arkadaş onu da alabilir bütçeyi en efektif şekilde kullanması lazım onun içinde 100-150 tl lik anakart ona yakışmaz.
Teknobiyotik. Benim sana demek istediğim buydu zaten diğerlerin görüşü benim için önemli değil çöp deme konusunda çünkü bana göre anakart çöp . Sana göre çöp olmayabilir. Kusura bakma da millet gtx 750 ti ye koymaz bu anakartı sen r9 380x oyun pc si alıyorsun sana git 100 tl daha kat daha iyi bir anakart al demem gayet de doğal kimse de beni eleştiremez bu yüzden.Optik sürücüye gerek yok. İşlemciyi i5 6500 alıp anakartı h110m gaming olarak değiştiricem. Onun dışında alabilirim o sistemi ve hangi siteden topladınız ?